Deze website maakt gebruik van coockies om bezoekersaantallen bij te houden. Met het gebruik van Omero.nl accepteert u het gebruik van Coockies.
Boeken - Alle auteurs - m - mg - annie mg schmidt - Tante Patent en de grote Sof

Annie M.G. Schmidt - Tante Patent en de grote Sof

Het boek met de titel Tante Patent en de grote Sof van auteur Annie M.G. Schmidt is 3 maal gevonden, 3 maal tweedehands. Tante Patent en de grote Sof is tweedehands te koop vanaf € 6,50 bij antiqbook.com.

Tweedehands uitvoeringen - Meer boeken van Annie M.G. Schmidt


Gevonden tweedehands boeken met de titel Tante Patent en de grote Sof

Boek gevonden op : antiqbook.com
Ed./Druk: 1. Gekartonneerd. Pp: 104. Tante Patent is een keurige mevrouw. Wat is het leven makkelijk als je maar gewoon doet, is haar devies. Dat doet ze dan ook. Toch staat er op een nacht opeens de grote Sof, een heuse Batavier, naast haar bed. Hij dénkt er niet over haar huis te verlaten. Hij slaapt wel op de piano. En voor zijn eten zorgt hij ook zelf. Op een lekker vuurtje in de huiskamer braadt hij de haan van de buurvrouw. Tante Patent probeert vooral gewoon te blijven en de boel onder controle te houden. Als hij blijft, dan maar liever schoongewassen in bed, en s ochtends achter een gekookt eitje aan haar nette ontbijttafel. Maar meneer de Sof timmert er nog steeds op los als hem iets niet bevalt, of hij slingert iets over zijn schouder en neemt het mee als het hem wel bevalt, zoals bijvoorbeeld de knappe kleuterjuffrouw. Toch ontstaat er een warme vriendschap tussen de keurige dame ende ongetemde Batavier. En ook de mensen in de stad sluiten meneer Sof in hun hart. Met alle gevolgen van dien: heren in beestenvellen, bepaald ongewoon gedrag, inbraken in het oudheidkundig museum waarbij alle primitieve wapentuig verdwijnt Waar moet dat heen? Deze uitgave bevat de oorspronkelijke strip zoals die tussen mei 1962 en mei 1963 in verschillende kranten is verschenen. ISBN: 9789045103310. Cond./Kwaliteit: Redelijk.
ISBN: 9789045103310
€ 6,50
Bekijk boek
 
Boek gevonden op : bol.com

ISBN: 9789045103310
€ 7,45
Bekijk boek
 
Boek gevonden op : antiqbook.com
Amsterdam [etc.]: Querido, 2002. ;Annie M.G. Schmidt; met Illustraties van Fiep Westendorp De keurige tante Patent krijgt onverwacht bezoek van een Batavier uit vroeger tijden. Deze meneer De Sof houdt er heel andere manieren op na dan tante en haar buurvrouwen gewend zijn. Kolomstrip. Vanaf ca. 10 jaar. 104 pagina's 18Ã?24 cm. Als nieuw.
ISBN: 9045103311
€ 8
Bekijk boek
 
Bekijk hier alle boeken van auteur Annie M.G. Schmidt


Link naar deze pagina:
Over Omero.nl
Zoek en vergelijk 57 van de grootste boekensites van NL, 10,3 miljoen nieuwe en tweedehands boeken doorzoekbaar.Bekijk dit boek op Google books

Zoek dit boek op wikipedia
Omero.nl is niet aansprakelijk voor directe of gevolg schade die voortkomt uit content die op omero.nl getoond worden.

Omero.nl doorzoekt en vergelijkt nieuwe en tweedehands boekensites

Doorzochte sites: antiqbook.com, antiquariaatabma.nl, asnbooks.nl, autosleutelen.nl, boeken-10.nl, boeken-10.nl, boekenbeurs.nl, boekenboerderij.nl, boeken-en-boekjes.nl, boekenhoekje.nl, boekenkastaanvullen.nl, boekenverkoper.nl, boekenworm.eu, boekwinkelstip.nl, bol.com, bolboek.com, bookmatch.nl, booksenboeken.nl, bruna.nl, choosebooks.com, christelijk-boek-cd-kopen.nl, computerboek.nl, cosmox.nl, darsy.nl, deboekenwebwinkel.nl, deboektrommel.nl, dejongboeken.nl, dekraakzierikzee.nl, eboekstunter.nl, era-nova.nl, gebruiktebladmuziek.nl, gemilang.nl, gigaboek.nl, givnbooks.nl, idefixboeken.nl, juridischboek.nl, keldermanboeken.nl, kinderboekenland.com, kwabbernoot.nl, lekkerboek.nl, lezerspunt.nl, liesjeloes.nl, loekboek.nl, managementboek.nl, motorsleutelen.nl, nijboerboeken.nl, stormybooks.nl, taalmarkt.nl, tuinboeken.com, tweedehands.net, tweedehands.nl, tweedehandsboek.eu, verhalenhandel.nl, visboeken.nl, vivelelivre.nl, zegelhofje.nl


© 2013 Omero.nl. All rights reserved. Disclaimer