> > > > > engelen-om-je-heen

Joke Slagmolen - Engelen Om Je Heen

Het boek Engelen Om Je Heen van de auteur Joke Slagmolen is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Engelen Om Je Heen" is nieuw te koop vanaf € 19,95 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 19,95 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek


Omschrijving boek
Dit boek beschrijft bijzondere ervaringen en ontmoetingen van de auteur, Joke Slagmolen, met engelen, gidsen en lichtmeesters.
De auteur geeft inzicht in haar eigen leven als hooggevoelige en beschrijft hoe zij haar mediamieke gaven heeft ontwikkeld. Door haar eigen pad te beschrijven, geeft de auteur inzichten en verklaringen en maakt zij de engelen zichtbaar voor de lezer. Hiermee deelt zij haar hoogste pieken en diepste dalen.
Joke beschrijft op een laagdrempelige manier situaties uit het leven van hoog gevoeligen, de worsteling van ouders van nieuwetijdskinderen, engelmensen/kinderen en het diep ontroerende verhaal van een stervensbegeleiding.
Alle hoofdstukken worden afgesloten met prachtige meditaties of overdenkingen.
De lezer zal herkenning, rust en handreikingen uit de inhoud halen. In deze tijd van grote veranderingen is het van belang dat men zich bewust wordt van zichzelf en de energieën om ons heen, en deze bewustwording om te zetten naar eigenheid. De doelgroep van dit boek is veel breder dan alleen de hooggevoelige mens.
Met dit boek wil de auteur deze onderwerpen uit de sfeer van spiritualiteit halen en ze een plek geven in een nieuwe lifestyle.


Gevonden bookcovers


De auteur van dit boek
Joke Slagmolen


Profiel van Joke Slagmolen

Andere auteurs

We hebben Engelen Om Je Heen ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Engelen Om Je Heen

Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Engelen Om Je Heen

Type: Paperback
ISBN: 9789087595333
Levertijd: 2 werkdagen

Aanbieder:
€ 19,95