Deze website maakt gebruik van coockies om bezoekersaantallen bij te houden. Met het gebruik van Omero.nl accepteert u het gebruik van Coockies.
Boeken - Alle auteurs - t - to - ton - Beeld Van I Tjing

Jan Ton - Beeld Van I Tjing

Het boek met de titel Beeld Van I Tjing van auteur Jan Ton is 7 maal gevonden, 7 maal tweedehands. Beeld Van I Tjing is tweedehands te koop vanaf € 4,00 bij antiqbook.com.

Tweedehands uitvoeringen - Meer boeken van Jan Ton


Gevonden tweedehands boeken met de titel Beeld Van I Tjing

Boek gevonden op : antiqbook.com
De Ster: Breda, 1991. Paperback, 1ste dr., ills., bibliogr., goed ex., 180 pp.
€ 4
Bekijk boek
 
Boek gevonden op : bol.com

ISBN: 9789065564627
€ 5,50
Bekijk boek
 
Boek gevonden op : antiqbook.com
Breda : De Ster, cop. 1991. 21 cm. 180 p. Inleiding in het eeuwenoude Chinese wijsheidboek. Geill. I Tjing . Gebrocheerd. ISBN: 90-6556-462-4. Zeer goed. Evenals in zijn vorige boeken 'Beeld van tarot' (a.i. 90-08-343-1), Spiegel van tarot' (a.i. 90-22-314-4), ontsluit de auteur op didactisch boeiende wijze het eeuwenoude Chinese wijsheidsboek de I Tjing. Dit boek is een verzameling klassieke teksten, waarvan de oudste dateren van ± 1000 voor Christus. De persoonlijke stijl maakt identificatie met de auteur mogelijk - je denkt als het ware met hem mee, waardoor de studie aan actualiteit en levendigheid wint. Bovendien is het mogelijk op de hier uitgewerkte methode voort te bouwen voor een vervolgstudie. Overzichten van de besproken beelden zijn in schema gebracht. De verwijzingen en de literatuurlijst zijn helaas weinig overzichtelijk, omdat ordening op auteur of onderwerp ontbreekt en de uitgeversgegevens onvolledig zijn opgenomen. In vergelijking met de inhoud van de tekst is dit echter van ondergeschikt belang. Een aanwinst in de literatuur over de I Tjing!.
ISBN: 9065564624
€ 6
Bekijk boek
 
Boek gevonden op : boekenverkoper.nl
21 cm. 180 p. Inleiding in het eeuwenoude Chinese wijsheidboek. Geill. I Tjing Gebrocheerd Zeer goed
Breda : De Ster, 1991
€ 6
Bekijk boek
 
Boek gevonden op : antiqbook.com
1991. Paperback. Pp: 180. Inleiding in het eeuwenoude Chinese wijsheidboek. ISBN: 9789065564627. Cond./Kwaliteit: Goed.
ISBN: 9789065564627
€ 7
Bekijk boek
 
Boek gevonden op : antiqbook.com
Breda, De Ster. 1991, 186pp. Or. sewed paperback, 8vo. Goed Exemplaar.
€ 8
Bekijk boek
 
Boek gevonden op : antiqbook.com
Uitgeverij De Ster. 1e druk. 180 Blz. Paperback. Staat boek: Als nieuw.
€ 8,50
Bekijk boek
 
Bekijk hier alle boeken van auteur Jan Ton


Link naar deze pagina:
Over Omero.nl
Zoek en vergelijk 57 van de grootste boekensites van NL, 10,3 miljoen nieuwe en tweedehands boeken doorzoekbaar.Bekijk dit boek op Google books

Zoek dit boek op wikipedia
Omero.nl is niet aansprakelijk voor directe of gevolg schade die voortkomt uit content die op omero.nl getoond worden.

Omero.nl doorzoekt en vergelijkt nieuwe en tweedehands boekensites

Doorzochte sites: antiqbook.com, antiquariaatabma.nl, asnbooks.nl, autosleutelen.nl, boeken-10.nl, boeken-10.nl, boekenbeurs.nl, boekenboerderij.nl, boeken-en-boekjes.nl, boekenhoekje.nl, boekenkastaanvullen.nl, boekenverkoper.nl, boekenworm.eu, boekwinkelstip.nl, bol.com, bolboek.com, bookmatch.nl, booksenboeken.nl, bruna.nl, choosebooks.com, christelijk-boek-cd-kopen.nl, computerboek.nl, cosmox.nl, darsy.nl, deboekenwebwinkel.nl, deboektrommel.nl, dejongboeken.nl, dekraakzierikzee.nl, eboekstunter.nl, era-nova.nl, gebruiktebladmuziek.nl, gemilang.nl, gigaboek.nl, givnbooks.nl, idefixboeken.nl, juridischboek.nl, keldermanboeken.nl, kinderboekenland.com, kwabbernoot.nl, lekkerboek.nl, lezerspunt.nl, liesjeloes.nl, loekboek.nl, managementboek.nl, motorsleutelen.nl, nijboerboeken.nl, stormybooks.nl, taalmarkt.nl, tuinboeken.com, tweedehands.net, tweedehands.nl, tweedehandsboek.eu, verhalenhandel.nl, visboeken.nl, vivelelivre.nl, zegelhofje.nl


© 2013 Omero.nl. All rights reserved. Disclaimer