Deze website maakt gebruik van coockies om bezoekersaantallen bij te houden. Met het gebruik van Omero.nl accepteert u het gebruik van Coockies.
Boeken - t - te - tex - Texel. Nederlands Laatste Slagveld. De Muiterij Van De Georgiers. April 1945..

W. Bartels J.A.C. + Kalkman - Texel. Nederlands Laatste Slagveld. De Muiterij Van De Georgiers. April 1945..

Het boek met de titel Texel. Nederlands Laatste Slagveld. De Muiterij Van De Georgiers. April 1945.. van auteur W. Bartels J.A.C. + Kalkman is 2 maal gevonden, 2 maal tweedehands. Texel. Nederlands Laatste Slagveld. De Muiterij Van De Georgiers. April 1945.. is tweedehands te koop vanaf € 25,00 bij antiqbook.com.

Tweedehands uitvoeringen - Meer boeken van W. Bartels J.A.C. + Kalkman


Gevonden tweedehands boeken met de titel Texel. Nederlands Laatste Slagveld. De Muiterij Van De Georgiers. April 1945..

Boek gevonden op : antiqbook.com
Zutphen, De Walburg Pers, 1980. 25 x 15,5 cm. 335 pp. zw./w. afbeeldingen en kaartjes, gekartonneerd gebonden met stofomslag. Isbn 9060110161. Noten. Bibliografie. Stofomslag met schaaf en scheurtjes, vooral bovenkant. Schutblad puntje met balpen. ¶ De Russenoorlog die in april / mei 1945 op het tot dan vredige waddeneiland Texel woedde, is als een van de meest dramatische episodes uit de Tweede Wereldoorlog te beschouwen. In de nacht van 5 op 6 april 1945 kwamen op Texel gelegerde Georgiers van het 822ste Georgische infanteriebataljon in opstand tegen hun Duitse superieuren. Zij kregen hierbij steun van het Texelse Verzet en de burgerbevolking. De auteurs hebben niet alleen getracht exact de ware gebeurtenissen van de Russenoorlog te construeren, maar schetsen ook de wordingsgeschiedenis van het 822ste Georgische bataljon. [Flaptekst].
€ 25
Bekijk boek
 
Boek gevonden op : antiqbook.com
Zutphen, De Walburg Pers, 1980. 1ste / 1st. Cardboard / Karton, A5, Good / Goed /Good / Goed. Boek met stofomslag in goede staat. 335 pagina's, fotopagina's ongenummerd. Foto's, kaartjes, documenten. De russenoorlog die in april / mei 1945 op het tot dan vredige waddeneiland Texel woede, is als een van de meest dramatische episodes uit de Tweede Wereldoorlog te beschouwen. In de nacht van 5 op 6 april 1945 kwamen op Texel gelegerde Georgiers van het 822ste Georgische infanteriebataljon in opstand tegen hun Duitse superieuren. Zij kregen hierbij steun van het Texelse Verzet en de burgerbevolking. De auteurs hebben niet alleen getracht exact de ware gebeurtenissen van de Russenoorlog te constureren, maar schetsen ook de wordings geschiedenis van het 822ste Georgische bataljon.
€ 60
Bekijk boek
 Populaire boeken van / over auteur W. Bartels J.A.C. + KalkmanLink naar deze pagina:
Over Omero.nl
Zoek en vergelijk 57 van de grootste boekensites van NL, 10,3 miljoen nieuwe en tweedehands boeken doorzoekbaar.Bekijk dit boek op Google books

Zoek dit boek op wikipedia
Omero.nl is niet aansprakelijk voor directe of gevolg schade die voortkomt uit content die op omero.nl getoond worden.

Omero.nl doorzoekt en vergelijkt nieuwe en tweedehands boekensites

Doorzochte sites: antiqbook.com, antiquariaatabma.nl, asnbooks.nl, autosleutelen.nl, boeken-10.nl, boeken-10.nl, boekenbeurs.nl, boekenboerderij.nl, boeken-en-boekjes.nl, boekenhoekje.nl, boekenkastaanvullen.nl, boekenverkoper.nl, boekenworm.eu, boekwinkelstip.nl, bol.com, bolboek.com, bookmatch.nl, booksenboeken.nl, bruna.nl, choosebooks.com, christelijk-boek-cd-kopen.nl, computerboek.nl, cosmox.nl, darsy.nl, deboekenwebwinkel.nl, deboektrommel.nl, dejongboeken.nl, dekraakzierikzee.nl, eboekstunter.nl, era-nova.nl, gebruiktebladmuziek.nl, gemilang.nl, gigaboek.nl, givnbooks.nl, idefixboeken.nl, juridischboek.nl, keldermanboeken.nl, kinderboekenland.com, kwabbernoot.nl, lekkerboek.nl, lezerspunt.nl, liesjeloes.nl, loekboek.nl, managementboek.nl, motorsleutelen.nl, nijboerboeken.nl, stormybooks.nl, taalmarkt.nl, tuinboeken.com, tweedehands.net, tweedehands.nl, tweedehandsboek.eu, verhalenhandel.nl, visboeken.nl, vivelelivre.nl, zegelhofje.nl


© 2013 Omero.nl. All rights reserved. Disclaimer