Omero.nl op uw website

We zouden het erg op prijs stellen als u een verwijzing naar uw profielpagina opneemt op uw eigen website. Dit kunt u op verschillende manieren doen.


1. Link naar uw profiel pagina:

Plaats onderstaande link op uw website om naar uw profielpagina met al uw boeken te verwijzen:

https://www.omero.nl/auteurs/l/a/ad-lansink/,/auteurs/l/a/ad-lansink/


2. Logo van omero.nl:

Klik hier om het logo van omero.nl te downloaden. U kunt tevens onderstaande code kopiëren om op uw pagina toe te voegen:<a href='https://www.omero.nl/auteurs/l/a/ad-lansink/,/auteurs/l/a/ad-lansink/'><img src='https://www.omero.nl/Content/img/logo.png' /></a>


3. Uw boeken op uw website:

U kunt eenvoudig de boeken die op omero.nl te koop staan op uw website opnemen. Hiervoor kunt u kiezen uit twee varianten. Neem de HTML code op onder de variant en het blokje wordt automatisch op uw website toegevoegd.


Uw populairste boeken

<script src="https://www.omero.nl/ext/author.js"></script>
<div id="omerowidget" aid="/auteurs/l/a/ad-lansink/,/auteurs/l/a/ad-lansink/" t="bl" cnt="3" ><a href='https://www.omero.nl/auteurs/l/a/ad-lansink/,/auteurs/l/a/ad-lansink/'>Mijn boeken op omero.nl</a>
</div>
Samenvattingsblok

<script src="https://www.omero.nl/ext/author.js"></script>
<div id="omerowidget" aid="/auteurs/l/a/ad-lansink/,/auteurs/l/a/ad-lansink/" t="ab" cnt="3"><a href='https://www.omero.nl/auteurs/l/a/ad-lansink/,/auteurs/l/a/ad-lansink/'>Mijn boeken op omero.nl</a>
</div>
Weet u niet hoe u deze code op uw website moet plaatsen? Neem contact met ons op via support@omero.nl, we helpen u graag!Wat kunt u in de toekomst van ons verwachten?

We zijn druk bezig om het boekenaanbod op omero.nl te laten groeien. Daarnaast zullen we in de aankomende maanden omero.nl uitbreiden met nieuwe functionaliteiten. Voor u als auteur zal dit op korte termijn in ieder geval het volgende zijn:

  • Zelf wijzigingen aanbrengen in uw profiel op omero.nl.
  • Extra informatie toevoegen aan uw boeken op omero.nl (website, achtergrondinformatie, youtube filmpjes, etc).
  • Indien u zelf exemplaren te koop heeft van uw boeken, kunt u deze via omero.nl gratis aanbieden. Zo kan de bezoeker rechstreeks bij u als auteur zijn boeken kopen!


Met vriendelijke groet,

Jan-Willem Beekhuis
Omero.nl
Telefoon: +31 30 800 8004 
E-mail: support@omero.nl

Laatste update: 22 februari 2017