> > > > > de-rechter-onder-de-magnolia

Bertus Aafjes - De Rechter Onder De Magnolia

Het boek De Rechter Onder De Magnolia van de auteur Bertus Aafjes is 5 maal gevonden, 1 maal nieuw en 4 maal tweedehands. "De Rechter Onder De Magnolia" is nieuw te koop vanaf € 7,99 bij Bol.com. "De Rechter Onder De Magnolia" is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com.

Nieuw (1) vanaf € 7,99 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (4) vanaf bij antiqbook.com Toon 4 tweedehands boeken


Omschrijving boek
De rechter onder de magnolia is een van Bertus Aafjes verhalenbundels over de legendarische rechter Ooka uit het 17e eeuwse Japan. Lang voordat de psychologie bij het oplossen van misdaden algemeen gebruikt werden, ontwikkelde rechter Ooka in het autocratische Japan van de zeventiende eeuw, het voormalige Edo, een psychologische methode om de misdadiger te ontmaskeren, en wist hij zaken op te lossen die voor een gewone sterveling volkomen onoplosbaar leken.Rechter Ooka leefde in de wonderlijke, zeventiende eeuwse wereld van thee-en geishahuizen van theater en Nô-spelen, in de tijd dat de Shogun, de ijzeren maarschalk van de keizer, zijn tirannieke macht uitoefende. Hij stond in heel Edo bekend om zijn wijsheid en goedhartigheid. Rechter Ooka s uitspraken waren vaak zo verrassend dat zij in heel Japan bekend werden.Met zijn eigen milde humor en speelse dichterlijkheid is Bertus Aafjes erin geslaagd de wereld van Ooka in onze taal tot leven te brengen met behoud van de oosterse geheimzinnigheid en de subtiele Japanse sfeer. De Telegraaf schreef: `Bewonderenswaardig hoe hij de Japanse sfeer in zich heeft opgenomen en welk een prachtige vertalingen van de Japanse haiku hij bij de verhalen heeft ingevlochten.'


Gevonden bookcovers


De auteur van dit boek
Bertus Aafjes


Profiel van Bertus Aafjes
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
De Rechter Onder De Magnolia

Type: E-book
ISBN: 9789460239533
Levertijd: Direct te downloaden

Aanbieder:
€ 7,99
Tweedehands
We hebben 4 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
Amsterdam, Meulenhoff. 1969, Eerste druk. (ISBN: -) Paperback, 2n1 2. 174 pag - geillustreerd. Goede staat. Niet direct af te halen in onze winkel.
Prijs
Bekijk boek
Aanbieder
antiqbook.com
Amsterdam, Meulenhoff. 1969, Eerste druk. (ISBN: -) Paperback, 1a1 1. Leesvouw rug, Gesigneerd met opdracht door Bertus Aafjes : Voor ... / allegoeds/ Bertus Aafjes/ 21-2-73 / Venlo - 174 pag - geillustreerd. Goede staat. Signed by Author.
Prijs
Bekijk boek
Aanbieder
antiqbook.com
Meulenhoff. 1969, 1e Druk. Soft cover. Book, 174 p. Goed.
Prijs
Bekijk boek
Aanbieder
antiqbook.com
Meulenhoff. 1969, 1e Druk. Soft cover. Book, 174 blz. Met tekeningen. Goed.
Prijs
€ 13,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Bertus Aafjes
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 7,99
Tweedehands (19)
vanaf € 2,00
Nieuw (0)
Tweedehands (14)
vanaf € 2,75