> > > > > logboek-voor-dolle-dinsdag

Bertus Aafjes - Logboek Voordolle Dinsdag

Het boek Logboek Voordolle Dinsdag van de auteur Bertus Aafjes is 7 maal gevonden, 1 maal nieuw en 6 maal tweedehands. "Logboek Voordolle Dinsdag" is nieuw te koop vanaf € 7,99 bij Bol.com. "Logboek Voordolle Dinsdag" is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com.

Nieuw (1) vanaf € 7,99 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (6) vanaf bij antiqbook.com Toon 6 tweedehands boeken


Omschrijving boek
Op 2 maart 1956 vertrok Bertus Aafjes met de Witmarsum uit Rotterdam naar de Golf van Mexico voor zijn eerste reis naar de Verenigde Staten. Elke dag legde hij zijn ervaringen vast in dit dagboek met de bijnaam Dolle Dinsdag, dat hij richtte aan zijn tweejarige dochtertje Diana.Aafjesvertelt over de boeiende legenden van de zee, maar die maken al snel plaats voor de werkelijkheid. Hij bevindt zich op een schip in het niet alledaagse gezelschap van drie kapiteins en hun bemanning, die in de oorlog alle zeeën bevoeren. Aafjes beschrijft hun aangrijpende verslagen van de geschiedenis van de Nederlandse Koopvaardijvloot. Hij ontdekt, evenals Columbus, een geheel onbekend Amerika: een wereld vol poëzie, vol kleur, vol humor en romantiek. De Zuidelijke Staten van Noord-Amerika lijken bij Aafjes bijna romantisch en sprookjesachtig. Elsevier schreef destijds: `Dit nieuwe reisboek staat weer zo overvol met bewijzen van Aafjes opmerkingsgaven en zijn vermogen de dingen beeldrijk op ons over te brengen, dat het tot lezen dwingt.


Gevonden bookcovers


De auteur van dit boek
Bertus Aafjes


Profiel van Bertus Aafjes
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Logboek Voor 'dolle Dinsdag'

Type: E-book
ISBN: 9789460239731
Levertijd: Direct te downloaden

Aanbieder:
€ 7,99
Tweedehands
We hebben 6 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
Amsterdam, Meulenhoff. 1956, Eerste Druk. Gebonden with dust jacket, 13x21cm, Ill.: Schol, Jaap. met stofomslag; 230pp; reisverslag Verenigde Staten; tekeningen Jaap Schol; In Zeer Goede Staat/In Zeer Goede Staat.
Prijs
Bekijk boek
Aanbieder
antiqbook.com
Gebonden, hardcover, inclusief stofomslag; 2e druk, 1956; J.M. Meulenhoff, Amsterdam; 230pp.; Rug omslag en deel omslag iets verkleurd -- Conditie: Goed
Prijs
Bekijk boek
Aanbieder
antiqbook.com
1956 Amsterdam, 1e druk, gebonden met papieromslag 230 blz. Reisboek aan boord van deWitmarsumvan de HAL. Het leven aan boord, diverse scheepvaartonderwerpen en Amerika. Met foto van de Witmarsum
Prijs
Bekijk boek
Aanbieder
antiqbook.com
Amsterdam, J.M. Meulenhoff. 1956, Eerste druk. Ill.: Ill.: Jaap Schol. 230 pp. Geschreven in twee manden aan boord van de Witmarsum van de Holland America Lijn. Frontispice met een foto van de Witmarsum. Het stofomslag is wat beschadigd langs de randen. Gebonden with dust jacket/Stofomslag met gebruikss. Boek goed.
Prijs
Bekijk boek
Aanbieder
antiqbook.com
Amsterdam, J.M. Meulenhoff, 1956. Gebonden met beschadigd omslag 22x14. 2e druk. 230 blz. Tijdens zijn reis met de Witmarsum naar de Golf van Mexico, legde Aafjes zijn ervaringen neer in de vorm van een logboek gericht aan zijn tweejarig dochtertjes Diane, in de huislijke kring genaamd 'Dolle Dinsdag'..
Prijs
€ 6,00
Bekijk boek
Aanbieder
antiqbook.com
Amsterdam, J.M. Meulenhoff, 1956. 2e druk. Gebonden S.O. 230 p. Tekeningen: Jaap Schol. Bandontwerp: Bert Bouman.
Prijs
€ 10,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Bertus Aafjes
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 7,99
Tweedehands (19)
vanaf € 2,00
Nieuw (0)
Tweedehands (14)
vanaf € 2,75