Anne-marie Hooyberghs,anne-marie Hooyberghs - Korenbloemblauw

Het boek Korenbloemblauw van de auteur Anne-marie Hooyberghs,anne-marie Hooyberghs is 3 maal gevonden, 1 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Korenbloemblauw" is nieuw te koop vanaf € 7,99 bij Bol.com. "Korenbloemblauw" is tweedehands te koop vanaf € 14,87 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 7,99 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (2) vanaf € 14,87 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken


Omschrijving boek
Het is begin negentienhonderd. Weduwe Mimi Loockx woont in het gehucht De Bist van het landelijke Vlaamse dorpje Westerlo. Ze is vroedvrouw en ze gebruikt de geneeskracht van planten om mensen en dieren te genezen en te verzorgen. Emera, Mimi's jongste dochter, is goed op weg om in haar moeders voetsporen te treden. Ondanks haar jonge leeftijd is ze gefascineerd door de natuurgeneeskunde en de menselijke anatomie. Maar dan krijgt het dorp een nieuwe dokter, Viktor Wouters. In schril contrast tot zijn voorganger, is Viktor het helemaal niet eens met Mimi's werkwijze. Hij beschouwt het als pure kwakzalverij en hij doet er alles aan om Mimi en Emera het leven zuur te maken. Het loopt helemaal uit de hand als Emera en dokter Wouters' jongste zoon op elkaar verliefd worden. De vete escaleert tot een ware heksenjacht.


Gevonden bookcovers


De auteur van dit boek
Anne-marie Hooyberghs,anne-marie Hooyberghs


Profiel van Anne-marie Hooyberghs,anne-marie Hooyberghs
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Korenbloemblauw

Type: E-book
ISBN: 9789020516746
Levertijd: Direct te downloaden

Aanbieder:
€ 7,99
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789020529241
   
Soort boek
Hardcover


<br /><br /><br /><br /><br /><br />Het is begin negentienhonderd. Weduwe Mimi Loockx woont in het gehucht De Bist van het landelijke Vlaamse dorpje Westerlo. Ze is vroedvrouw en ze gebruikt de geneeskracht van planten om mensen en dieren te genezen en te verzorgen. Emera, Mimi''s jongste dochter, is goed op weg om in haar moeders voetsporen te treden. Ondanks haar jonge leeftijd is ze gefascineerd door de natuurgeneeskunde en de menselijke anatomie.<br /><br />Maar dan krijgt het dorp een nieuwe dokter, Viktor Wouters. In schril contrast tot zijn voorganger, is Viktor het helemaal niet eens met Mimi''s werkwijze. Hij beschouwt het als pure kwakzalverij en hij doet er alles aan om Mimi en Emera het leven zuur te maken.<br /><br />Het loopt helemaal uit de hand als Emera en dokter Wouters'' jongste zoon op elkaar verliefd worden. De vete escaleert tot een ware heksenjacht.<br /><br /><br />
Prijs
€ 14,87
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789020529241
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 35,99
Bekijk boek