Bart Libbrecht,anouk Pieters - Gedeelde Zorg

Het boek Gedeelde Zorg van de auteur Bart Libbrecht,anouk Pieters is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Gedeelde Zorg" is nieuw te koop vanaf € 24,99 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 24,99 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek


Omschrijving boek
Een pleidooi voor vermaatschappelijking van de zorgverlening Het welzijn van een cliënt in de zorgsector wordt sterk bepaald door de steun van belangrijke mensen in zijn omgeving. Dit betekent dat het betrekken van de sociale context van de cliënt noodzakelijk is voor een effectieve hulpverlening. Aan de hand van inzichten uit onder andere de sociobiologie bekijkt dit boek hoe sociale steun de veerkracht van zorgcliënten verhoogt. Via theorie, praktijk en een verhelderende case toont het hoe die ideeën ons in staat stellen om de cliënt met zijn sociale context te verbinden, en vooral hoe ze ons helpen om die context om te bouwen tot een netwerk. Netwerken bieden voor de hulpverlener meer potentieel dan een zuivere sociale context om gericht de problemen van een cliënt aan te pakken. Mensen met een goed netwerk worden ook geconfronteerd met uitdagende problemen, maar ze worden minder uit hun lood geslagen omdat ze kunnen rekenen op praktische, emotionele en morele steun. Netwerken zijn reservoirs waar mensen kracht uit putten om met de problemen van het leven om te gaan. Gedeelde zorg breekt een lans voor dit onbenut potentieel.  
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Gedeelde Zorg ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Gedeelde Zorg
Gedeelde Zorg

Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Gedeelde Zorg

Type: Paperback
ISBN: 9789401418942
Levertijd: 6 werkdagen

Aanbieder:
€ 24,99