> > > > > industrie-en-woningbouw-een-technisch-economische-beschouwing-over-bemoeiingen-van-de-industrie-met-arbeiderswoningbouw

Bakker Schut, P. & F. - Industrie En Woningbouw. Een Technisch - Economische Beschouwing Over Bemoeiingen Van De Industrie Met Arbeiderswoningbouw.

Het boek Industrie En Woningbouw. Een Technisch - Economische Beschouwing Over Bemoeiingen Van De Industrie Met Arbeiderswoningbouw. van de auteur Bakker Schut, P. & F. is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Industrie En Woningbouw. Een Technisch - Economische Beschouwing Over Bemoeiingen Van De Industrie Met Arbeiderswoningbouw." is tweedehands te koop vanaf € 65,00 bij antiqbook.com.

Tweedehands (1) vanaf € 65,00 bij antiqbook.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Industrie En Woningbouw. Een Technisch - Economische Beschouwing Over Bemoeiingen Van De Industrie Met Arbeiderswoningbouw. ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Industrie En Woningbouw. Een Technisch-economische Beschouwing Over Bemoeiingen Van De Industrie Met Arbeiderswoningbouw.

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
Assen Van Gorcum & Comp. N.V. 1933 series: uitgaven NIVS, XXXVII. Original printed wrappers, 24x16, 367 pp, illustrated.
Prijs
€ 65,00
Bekijk boek