> > > > > schilderen-een

Ballestar - Schilderen - Een

Het boek Schilderen - Een van de auteur Ballestar is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Schilderen - Een" is tweedehands te koop vanaf € 6,50 bij www.boekenshopdol-fijn.nl.

Tweedehands (1) vanaf € 6,50 bij www.boekenshopdol-fijn.nl Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
www.boekenshopdol-fijn.nl
Beschrijving: Deze praktische schildergids is onmisbaar voor de beginnende schilder. Theorie en techniek van alle genres heeft u zo onder de knie met stap-voor-stap uitleg.Met de 800 prachtige illustraties en tientallen inspirerende oefeningen leert u al doende schilderen. Er wordt begonnen met het opzetten van een ruwe schets die bestaat uit geometrische vormen. Vervolgens komen basisbeginselen aan de orde als licht, kleur, compositie, perspectief en proportie. Deze gids biedt professionele lessen en praktische oplossingen voor een scala aan onderwerpen. U leert bijvoorbeeld nuances tussen licht en donker weergeven en een evenwichtige compositie opzetten.De onderwerpen variëren van stillevens, landschappen en stadsgezichten, dieren en het menselijk lichaam tot karikaturen. Ook worden alle mogelijke materialen gebruikten toegelicht, zoals gouache, olieverf en acryl. De praktische oefeningen en vele voorbeelden zullen ongetwijfeld uw creativiteit stimuleren. Conditie: zo goed als nieuw.
Prijs
€ 6,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Ballestar
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 6,50