> > > > > kostelijke-kinderboeken

Baracs - Kostelijke Kinderboeken

Het boek Kostelijke Kinderboeken van de auteur Baracs is 4 maal gevonden, 1 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "Kostelijke Kinderboeken" is nieuw te koop vanaf € 10,90 bij Bol.com. "Kostelijke Kinderboeken" is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com.

Nieuw (1) vanaf € 10,90 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (3) vanaf bij antiqbook.com Toon 3 tweedehands boeken


Omschrijving boek
Mooie verhalen horen vertellen, voorlezen of zelf lezen is voedsel voor de ziel. Om kinderen de juiste boeken op de juiste tijd voor te zetten is het belangrijk naar goede kost te zoeken in de opeenvolgende leeftijdsfasen. Kostelijk betekent naast kostbaar in overdrachtelijke zin prachtig schitterend, uitstekend, uniek en: plezier brengend. Samen genieten van iets wezenlijks, iets kostelijks, is echt geluk. Met Kostelijke Kinderboeken zet de schrijfster Amalia Baracs de lezers een heerlijke, uitgebalanceerde schotel van uiterst smakelijke gerechten voor.
Zij is zelf opgegroeid in een huis vol boeken, die haar nog steeds inspireren. Haar Hongaarse vader vertelde hen altijd de heerlijkste verhalen uit het hoofd en hun moeder las heel veel voor. De ouders genoten daar net zo veel van als de kinderen. Met dit boek wil Amalia Baracs de schat aan leeservaring die ze heeft opgedaan doorgeven aan latere generaties. Zij hoopt dat die er net zoveel plezier aan beleven als zijzelf, onder het motto van de Chinese wijsgeer Lao Tse: Wat je als kind ontvangen hebt, kun je later schenken.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Kostelijke Kinderboeken

Type: Paperback
ISBN: 9789059740945
Levertijd: 10 werkdagen

Aanbieder:
€ 10,90
Tweedehands
We hebben 3 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
ISBN
9059740947
   


Utrecht, Mijn Eigen Boek. 2006, Eerste druk. (ISBN: 9059740947). paperback. 83 pag. Als nieuw.
Prijs
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789059740945
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 7,50
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789059740945
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 8,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Baracs
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.