> > > > > de-romeinen-en-de-westerse-beschaving

Barrow - De Romeinen En De Westerse Beschaving

Het boek De Romeinen En De Westerse Beschaving van de auteur Barrow is 4 maal gevonden, 0 maal nieuw en 4 maal tweedehands. "De Romeinen En De Westerse Beschaving" is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com.

Tweedehands (4) vanaf bij antiqbook.com Toon 4 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 4 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
Utrecht - Aartselaar, Het Spectrum, 1960. 1e druk. Paperback/garenloos, 18cmx11cm, Net exemplaar. Oorspronkelijke titel: 'The Romans'. Vertaald door S. C. J. Funneman-Stevens. Inhoud: I A). Wat voor soort mensen waren de Romeinen. B). De traditie. II). A). Koningstijd, republiek, keizertijd. B). Van de Zeven heuvelen tot de Romeinse wereld. C). Van de stad-staat tot de ondergang van de republiek. III). A). Nieuwe wegen en de oude tradities. B). Cicero. IV). Het principaat van Augustus - Vergilius, Horatius en Livius. B). De eerste en de tweede eeuw na Christus. V). Waarover de Romeinen schreven. VI). De houding van de Romeinen tegenover de filosofie. VII). Een eeuw van verwarring en herstel - Diocletianus en Constantijn. IX). Het christendom en het Romeinse rijk. X). De vijfde eeuw. Met lijst van jaartallen, kaartje en register. 192 pag.
Prijs
Bekijk boek
Aanbieder
antiqbook.com
Utrecht Antwerpen; Het Spectrum; 1960; z.d.; 192 pag.; Prisma 508; vertaling S.C.J. Funneman-Stevens; pocketboek; net exemplaar, verschoten, naam op schutblad. -
Prijs
Bekijk boek
Aanbieder
antiqbook.com
Het Spectrum, 1960. 1e. Prisma Boeken 508, 192p, jaartallen, register (or.The Romans). Goed.
Prijs
Bekijk boek
Aanbieder
antiqbook.com
Het Spectrum. Geschiedenis - 1960 - pocket - Prisma 508 - 192 blz. Gewicht: 111 gr. Past door brievenbus: Ja. Reeksnummer 508.
Prijs
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Barrow
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 15,75
Tweedehands (3)
vanaf € 8,55
Nieuw (1)
€ 4,99
Tweedehands (2)
vanaf € 2,25