> > > > > het-evangelienet-uitgeworpen-tien-preken

Barueth - Het Evangelienet Uitgeworpen. Tien Preken

Het boek Het Evangelienet Uitgeworpen. Tien Preken van de auteur Barueth is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Het Evangelienet Uitgeworpen. Tien Preken" is tweedehands te koop vanaf € 14,95 bij www.derooboeken.nl.

Tweedehands (1) vanaf € 14,95 bij www.derooboeken.nl Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
www.derooboeken.nl
OmschrijvingHardcover, 212 pagina's.Johannes Barueth (1709-1782)Een bundel van tien preken van deze zeer ijverige predikant, die zichzelf karakteriseerde 'als zijnde een vijand van de ledigheid, en weinig gebruik van gezelschappen makende, zijnde mij niets zoeter en aangenamer dan het gezelschap mijner boeken'. Met de grootste lust en vermaak heeft hij mogen arbeiden om al zijn vermogen aan het nut der zielen ten koste te leggen. Deze preken werden genomen uit de bundel: ''De predikende en wonderdoende Christus'' en zo getrouw mogelijk in de nieuwe spelling gezet. Aan het eigene van ds. Barueth is geen afbraak gedaan. Ds. Barueth verkondigde een rijke Christus voor een arme zondaar.
Prijs
€ 14,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Barueth
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (2)
vanaf € 14,95
Tweedehands (4)
vanaf € 10,00
Nieuw (1)
€ 13,99
Tweedehands (4)
vanaf € 10,00
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 45,00