> > > > > 31-brilliant-ideas-for-a-better-world

Bas Van Lier,billy Nolan - 31 Brilliant Ideas For A Better World

Het boek 31 Brilliant Ideas For A Better World van de auteur Bas Van Lier,billy Nolan is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "31 Brilliant Ideas For A Better World" is nieuw te koop vanaf € 19,95 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 19,95 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek


Omschrijving boek
Vijf jaar geleden signaleerde een groep ontwerpers dat de mogelijke betekenis van design voor de samenleving onvoldoende werd onderkend. Design werd geassocieerd met styling of schoonheid. Weinigen waren zich bewust van de mogelijkheid design aan te wenden om de problemen in de maatschappij te benoemen en te helpen deze op te lossen. De groep besloot onder de naam What Design Can Do! een platform te creëren om het vermogen van design om problemen op te lossen onder de aandacht te brengen van zowel professionals als een breed publiek. Het platform, gecentreerd rond een tweedaagse conferentie in Amsterdam, doet een beroep op designers om hun vaardigheden aan te wenden om de wereld een beetje beter te maken. Sindsdien passeerden honderden ontwerpen uit de hele wereld de revue, waarvan 31 briljante zijn verzameld in dit boek. Met intrigerende onderwerpen als 'Old rotor blades make a perfect playground' (Césare Peeren), 'Let a thousand flowers grow' (Piet Oudolf), 'Social solutions for slum situations' (Urban -Think Tank), 'The push that will forward city cycling' (Carlo Ratti) en 'Fighting crime through design' (Kees Dorst).


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
31 Brilliant Ideas For A Better World

Type: Hardcover
ISBN: 9789082388602
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Aanbieder:
€ 19,95


Andere populaire boeken van Bas Van Lier,billy Nolan
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 19,95
Tweedehands (0)