> > > > > in-balans-naar-een-optimaal-functioneren-onder-druk-leren-omgaan-met-stress-signaleren-analyseren-verwerken-met-eenvoudige-oefeningen-voor-betere-prestaties-boek-met-cd

Brigitte Van Baren - In Balans. Naar Een Optimaal Functioneren Onder Druk. Leren Omgaan Met Stress: Signaleren - Analyseren - Verwerken. Met Eenvoudige Oefeningen Voor Betere Prestaties. (boek Met Cd)

Het boek In Balans. Naar Een Optimaal Functioneren Onder Druk. Leren Omgaan Met Stress: Signaleren - Analyseren - Verwerken. Met Eenvoudige Oefeningen Voor Betere Prestaties. (boek Met Cd) van de auteur Brigitte Van Baren is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "In Balans. Naar Een Optimaal Functioneren Onder Druk. Leren Omgaan Met Stress: Signaleren - Analyseren - Verwerken. Met Eenvoudige Oefeningen Voor Betere Prestaties. (boek Met Cd)" is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com.

Tweedehands (1) vanaf bij antiqbook.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
Utrecht, A.W. Bruna, 1998. 1e druk 140 pp. Pb in doos. Boek met CD in mooie box, mooie staat
Prijs
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Brigitte Van Baren
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (10)
vanaf € 6,90
Nieuw (1)
€ 7,99
Tweedehands (6)
vanaf € 9,50
Nieuw (2)
vanaf € 8,99
Tweedehands (3)
vanaf € 10,50