Barbara Van Male,claudia Biegel,barbara Van Male - Made In Holland

Het boek Made In Holland van de auteur Barbara Van Male,claudia Biegel,barbara Van Male is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Made In Holland" is tweedehands te koop vanaf € 6,50 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 6,50 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken


Omschrijving boek
Vriendschappen doe je op in de keuken en aan tafel. Dat weten vrouwen al eeuwenlang, want al eeuwenlang staan zij in de keuken, samen met dochters, moeders, grootmoeders en vriendinnen.
Made in Holland, een wereld in geuren, smaken en verhalen past in die traditie: een kookboek door vrouwen die hun land moesten ontvluchten en Nederlandse vrouwen die hen wilden leren kennen.
Interviews met 15 vrouwen uit alle windstreken en traditionele en eigentijdse recepten uit Armenië, Somalië, Congo, Afghanistan, Ethiopië, Kroatië, Irak en Nederland.
Van moeder op dochter overgedragen of speciaal bedacht, voor een huiselijke maaltijd of een feestelijke dag, en allemaal met liefde gemaakt.Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Made In Holland ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Made In Holland
Made In Holland
Made In Holland

Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789490177058
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 6,50
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789490177058
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 7,50
Bekijk boek