A.C. Baantjer,de Waal En Baantjer,simon De Waal - Een Kuil Voor Een Ander

Het boek Een Kuil Voor Een Ander van de auteur A.C. Baantjer,de Waal En Baantjer,simon De Waal is 2 maal gevonden, 2 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Een Kuil Voor Een Ander" is nieuw te koop vanaf € 4,99 bij Bol.com.

Nieuw (2) vanaf € 4,99 bij Bol.com Toon 2 nieuwe boeken


Omschrijving boek
Als op een winterse dag tijdens de sloop van een groot gebouw in de Amsterdamse Jordaan het lichaam van een man wordt aangetroffen, staan rechercheur Van Opperdoes en zijn trouwe collega Jacob voor een raadsel.
De plek waar het lichaam is gevonden zorgt voor veel vraagtekens. Is het een verborgen deel van het slooppand of een kelder van een doorgangshuis van criminelen? Het onderzoekt leidt hen naar de Brabantse onderwereld, en herenigt de twee rechercheurs zelfs met een oude kennis: een beruchte officier van justitie.

Simon de Waal (1961) is auteur, scenarist, regisseur en ook nog rechercheur zware misdaad. Hij schreef de thrillers Cop vs Killer en Pentito, die beide werden genomineerd voor de Gouden Strop. Met Pentito sleepte hij De Diamanten Kogel in de wacht. Met oud-rechercheur Baantjer begon hij in 2009 aan de De Waal & Baantjer-reeks. Baantjer, die in 2010 overleed, heeft de wording van de eerste drie delen meegemaakt.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 2 nieuwe boeken gevonden
Een Kuil Voor Een Ander

Type: E-book
ISBN: 9789048822430
Levertijd: Direct te downloaden

Aanbieder:
€ 4,99
Een Kuil Voor Een Ander

Type: Hardcover
ISBN: 9789036431071
Levertijd: 10 werkdagen

Aanbieder:
€ 19,50


Andere populaire boeken van A.C. Baantjer,de Waal En Baantjer,simon De Waal
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 9,95
Tweedehands (5)
vanaf € 6,00