> > > > > gort-met-stroop-over-geschiedenis-en-volksleven-van-zandvoort-aan-zee

Elisabeth Bakels E.A. - Gort Met Stroop / Over Geschiedenis En Volksleven Van Zandvoort Aan Zee

Het boek Gort Met Stroop / Over Geschiedenis En Volksleven Van Zandvoort Aan Zee van de auteur Elisabeth Bakels E.A. is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Gort Met Stroop / Over Geschiedenis En Volksleven Van Zandvoort Aan Zee" is tweedehands te koop vanaf € 5,50 bij www.dewitteganzenveer.nl.

Tweedehands (2) vanaf € 5,50 bij www.dewitteganzenveer.nl Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
www.dewitteganzenveer.nl
Gebonden, grof llinnen hardcover met originele stofomslag 165 pagina's afm. 18,5 x 25,5 cm. Gort met Stroop / Over Geschiedenis en Volksleven van Zandvoort aan Zee met zwart-wit foto's en illustraties Conditie: gezien de leeftijd redelijk stofomslag tijd- en gebruikssporen (zie foto)
Prijs
€ 5,50
Bekijk boek
Aanbieder
www.dewitteganzenveer.nl
Gebonden, grof llinnen hardcover met originele stofomslag 165 pagina's afm. 18,5 x 25,5 cm. Gort met Stroop / Over Geschiedenis en Volksleven van Zandvoort aan Zee met zwart-wit foto's en illustraties Conditie: redelijk stofomslag tijd- en gebruikssporen m.n. randen boek, binding en binnenwerk goed
Prijs
€ 6,95
Bekijk boek