> > > > > bronnenboeken-mbo-handboek-personeelswerk

Fred Barkhuis - Bronnenboeken Mbo - Handboek Personeelswerk

Het boek Bronnenboeken Mbo - Handboek Personeelswerk van de auteur Fred Barkhuis is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Bronnenboeken Mbo - Handboek Personeelswerk" is nieuw te koop vanaf € 27,99 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 27,99 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek


Omschrijving boek
Handboek personeelswerk behandelt een groot aantal onderwerpen waarvan iedereen die zich met personele zaken bezighoudt op de hoogte moet zijn, zoals: werving en selectie, beloning, vergoedingen, flexibele arbeidsvoorwaarden, verlof, sociale zekerheid, ontslag en pensioen. Het boek is bestemd voor mbo-studenten in de richtingen juridisch medewerker, medewerker sociale zekerheid en medewerker personeel en arbeid. Daarnaast kan het als praktisch naslagwerk dienen voor hbo-studenten, mkb-directeuren, personeelsfunctionarissen en andere geïnteresseerden. Bij dit boek hoort een website, www.handboekpersoneelswerk.nl, met zelftoetsen bij elk hoofdstuk. Op deze site worden ook belangrijke (wets)wijzigingen bijgehouden. Fred Barkhuis heeft jaren in (profit)organisaties gewerkt, eerst als bedrijfspsycholoog en daarna als personeelsfunctionaris en hoofd P&O. Daarnaast was hij (parttime) docent in het hbo- en mbo-onderwijs. De laatste jaren heeft hij zich toegelegd op het schrijven van boeken, syllabi en naslagwerken over personele onderwerpen zoals arbeidsvoorwaarden.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Bronnenboeken Mbo - Handboek Personeelswerk

Type: E-book
ISBN: 9789460946899
Levertijd: Direct te downloaden

Aanbieder:
€ 27,99


Andere populaire boeken van Fred Barkhuis
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (8)
vanaf € 10,00