> > > > > dwars-door-dordrecht-zes-zwerftochten-door-heden-en-verleden

Frits Baarda - Dwars Door Dordrecht / Zes Zwerftochten Door Heden En Verleden

Het boek Dwars Door Dordrecht / Zes Zwerftochten Door Heden En Verleden van de auteur Frits Baarda is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Dwars Door Dordrecht / Zes Zwerftochten Door Heden En Verleden" is tweedehands te koop vanaf € 7,50 bij www.dewitteganzenveer.nl.

Tweedehands (1) vanaf € 7,50 bij www.dewitteganzenveer.nl Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
www.dewitteganzenveer.nl
Paperback 176 pagina's afm. 15 x 23 cm. ISBN: 9789080597563 Dwars door Dordrecht / Zes Zwerftochten door Heden en Verleden - Frits Baarda De geschiedenis van Dordrecht ligt op straat. Wie er rondkijkt ziet verleden in straten, op gevels, bruggen en monumenten. Deze gids voert langs het glorieuze verleden, maar haalt ook de minder roemruchte geschiedenis op. De auteur is Frits Baarda, journalist en Dordrecht-kenner. Hij zette met zorg zes wandelingen uit. In kleine, helder geschreven geschiedenissen brengt hij de stad tot leven. Het boek gaat over bijzondere plekken. Maar vooral ook over de mensen die ze betekenis gaven. De wandelingen voeren kriskras door de tijd, van het verre verleden tot de moderne tijd. Van Thuredrith tot Statenplein. Een boek als een fijne tijdreis. Voor onderweg, of om lekker thuis te lezen. Conditie: goed opdracht, naam en datum op schutblad
Prijs
€ 7,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Frits Baarda
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 14,00
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 5,95
Nieuw (1)
€ 14,95
Tweedehands (1)