> > > > > praktische-huisartsgeneeskunde-urologie

J.L.H.R. Bosch,aai Prins - Praktische Huisartsgeneeskunde - Urologie

Het boek Praktische Huisartsgeneeskunde - Urologie van de auteur J.L.H.R. Bosch,aai Prins is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Praktische Huisartsgeneeskunde - Urologie" is tweedehands te koop vanaf € 65,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 65,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek


Omschrijving boek
Artsen in de eerste lijn krijgen in hun werk steeds vaker te maken met patiënten met urologische klachten. Nederland vergrijst en veel urologische problemen komen vooral voor bij ouderen, maar ook therapeutische mogelijkheden bij seksuele disfunctie geven vaak aanleiding tot consultatie in de eerste lijn. Dit vooral voor huisartsen en verpleeghuisartsen geschreven boek heeft onder andere als doel informatie te geven over urologische zorg en technieken om patienten zo goed mogelijk te behandelen en te informeren. Het boek is zeer praktisch van opzet met veel praktijkvoorbeelden en illustraties. Urologie is opgebouwd uit vier delen; een algemeen deel, een deel over diagnostische methoden, een klachtgericht deel en een deel over behandeltechnieken. Urologie is een kwaliteitshandboek dat tot stand is gekomen door nauwe samenwerking tussen huisartsen en urologen.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Praktische Huisartsgeneeskunde - Urologie ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Praktische Huisartsgeneeskunde - Urologie
Praktische Huisartsgeneeskunde - Urologie

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789031372409
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 65,95
Bekijk boek