> > > > > quoteen-ode-aan-de-arbeidquot

Alain De Botton - Ode Aan De Arbeid

Het boek Ode Aan De Arbeid van de auteur Alain De Botton is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Ode Aan De Arbeid" is tweedehands te koop vanaf € 10,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 10,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek


Omschrijving boek
Alain de Botton Een ode voor de arbeid Lofzang op een van de belangrijkste zaken uit het moderne leven: werk Hoewel we dagelijks met talloze artikelen, producten en diensten in aanraking komen, hebben we geen idee wat er komt kijken bij de totstandkoming daarvan. In de complexe wereld na de globalisering wijden we vrijwel allemaal het leeuwendeel van ons bestaan aan bezigheden die deel uitmaken van een groter geheel dat ons ontgaat. Hoe komt het dat we ons daar desondanks met zoveel energie aan overgeven? Waarom zijn we bereid werk zo"n prominente plaats in ons leven toe te kennen dat we er zelfs onze identiteit aan ontlenen? Om een antwoord op die vragen te vinden volgt Alain de Botton in Een lied voor de arbeid verschillende mannen en vrouwen tijdens hun werkzaamheden, van tonijnvissers op de Maldiven tot accountants in Londen. Het resultaat is een ode aan de intelligentie, eigenaardigheid, schoonheid en verschrikkingen van de moderne werkomgeving en niet in de laatste plaats aan de opmerkelijke veronderstelling dat werk, naast liefde, de belangrijkste factor is die zin kan geven aan ons bestaan. "Geen twijfel mogelijk, filosofie is de nieuwe rock–"n–roll en Alain de Botton is haar Tom Parker. een genot om te lezen!" John Banville in The Irish Times "De Botton komt naar voren als een grappig, innemend, erudiet en ontwapenend eerlijk persoon." Harriet Lane in The Observer paperback € 22,50 | geïllustreerd 400 blz. 13,5 x 21 cm | oorspronkelijke titel A Song for Occupations vertaald door Jelle Noorman | omslagontwerp Zeno isbn 978 90 450 1587 3 nur 730 november


Gevonden bookcovers


De auteur van dit boek
Alain De Botton


Profiel van Alain De Botton
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789045015873
   
Soort boek
Paperback


Lofzang op een van de belangrijkste zaken uit het moderne leven: werk<br /><br />Hoewel we dagelijks met talloze artikelen, producten en diensten in aanraking komen, hebben we geen idee wat er komt kijken bij de totstandkoming daarvan. In de complexe wereld na de globalisering wijden we vrijwel allemaal het leeuwendeel van ons bestaan aan bezigheden die deel uitmaken van een groter geheel dat ons ontgaat. Hoe komt het dat we ons daar desondanks met zoveel energie aan overgeven? Waarom zijn we bereid werk zo'n prominente plaats in ons leven toe te kennen dat we er zelfs onze identiteit aan ontlenen? Om een antwoord op die vragen te vinden volgt Alain de Botton in Een lied voor de arbeid verschillende mannen en vrouwen tijdens hun werkzaamheden, van tonijnvissers op de Maldiven tot accountants in Londen. Het resultaat is een ode aan de intelligentie, eigenaardigheid, schoonheid en verschrikkingen van de moderne werkomgeving en niet in de laatste plaats aan de opmerkelijke veronderstelling dat werk, naast liefde, de belangrijkste factor is die zin kan geven aan ons bestaan.
Prijs
€ 10,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Alain De Botton
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (2)
vanaf € 14,95
Tweedehands (17)
vanaf € 7,95
Nieuw (2)
vanaf € 9,99
Tweedehands (15)
vanaf € 4,50
Proeven Van Liefde

ISBN: 9789025404178


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 17,25
Tweedehands (14)
vanaf € 6,75