Als De Boom Niet Bloeit - Kraa, G.J.

Het boek Kraa, G.J. van de auteur Als De Boom Niet Bloeit is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Kraa, G.J." is tweedehands te koop vanaf € 4,00 bij www.boekenstek.nl.

Tweedehands (2) vanaf € 4,00 bij www.boekenstek.nl Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Kraa, G.J. ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Kraa, G.J.

Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
www.boekenstek.nl
Als de boom niet bloeit van G.J. Kraa speelt zich af omstreeks 1747, het jaar van de pachters-oproeren in Amsterdam. Het is de tijd van de Oostenrijkse Successie-oorlog. Bovendien wordt Bergen op Zoom langdurig belegerd door de Fransen. Belangrijkste plaats van handeling zijn echter een boerderij en de pastorie in Reggelo, een dorp in Twente. Oorlogsgeweld en een economische crisis verlammen de samenleving. Egbert Hagerink, de hoofdfiguur, probeert zich met Gese, 't dienstmeisje van de dominee, en zijn gehandicapte broer te handhaven in dat niet gemakkelijke leven. Vooral de ontknoping dwingt tot nadenken over wat er gebeurt 'als de bloem niet bloeit', een titel die is ontleend aan de profeet Habakuk. G.J. Kraa, die veel studie heeft gemaakt van Twentes historie, schreef eerder een aantal historische boeken, o.a. De zoon van de zompschipper, De verte roept en Als daar met moord en brand. Specificatie Omschrijving Schrijver G.J. Kraa Titel Als de boom niet bloeit Uitgever De Banier Plaats van uitgave Utrecht Jaar van uitgave 1990 Aantal pagina's 123 blz. Bijzonderheden Gebonden, in goede staat. ISBN of EAN 9033602911
Prijs
€ 4,00
Bekijk boek
Aanbieder
www.boekenstek.nl
Als de boom niet bloeit van G.J. Kraa speelt zich af omstreeks 1747, het jaar van de pachters-oproeren in Amsterdam. Het is de tijd van de Oostenrijkse Successie-oorlog. Bovendien wordt Bergen op Zoom langdurig belegerd door de Fransen. Belangrijkste plaats van handeling zijn echter een boerderij en de pastorie in Reggelo, een dorp in Twente. Oorlogsgeweld en een economische crisis verlammen de samenleving. Egbert Hagerink, de hoofdfiguur, probeert zich met Gese, 't dienstmeisje van de dominee, en zijn gehandicapte broer te handhaven in dat niet gemakkelijke leven. Vooral de ontknoping dwingt tot nadenken over wat er gebeurt 'als de bloem niet bloeit', een titel die is ontleend aan de profeet Habakuk. G.J. Kraa, die veel studie heeft gemaakt van Twentes historie, schreef eerder een aantal historische boeken, o.a. De zoon van de zompschipper, De verte roept en Als daar met moord en brand.
Prijs
€ 4,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Als De Boom Niet Bloeit
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 4,00