> > > > > zwerversmelodieeumln

Anne Bouwman - Zwerversmelodieën

Het boek Zwerversmelodieën van de auteur Anne Bouwman is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Zwerversmelodieën" is tweedehands te koop vanaf € 12,00 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 12,00 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken


Omschrijving boek
Deze verhalenbundel gaat over voettochten. Maar het betreft hier geen 'gewone' wandel- of zwerftochten door de natuur in 'vreemde landen'. Want hoeveel rijker en voller kan de beleving van een voettocht zijn wanneer deze zich voltrekt via eeuwenoude pelgrimsroutes? De verhalen in dit boek geven daar een antwoord op. De auteur 'bezingt' de oogverblindende schoonheid van de natuur, de niet aflatende afwisseling van landschappen in Frankrijk, Spanje en Portugal,bezoeken aan oude kerken, kapelletjes en kloosters, alsmede de mystiek en de geschiedenissen die de pelgrimswegen omringen. En hoezeer wordt de fantasie van de pelgrim geprikkeld wanneer hij zich voortbeweegt over de overblijfselen van een Romeinse weg dwars door Spanje en hij de restanten van een Amfitheater, mijlpalen en een Romeinse stadsmuur mag aanschouwen. Maar behalve opgetogenheid over boeiende ontmoetingen en avonturen, is er ook de eenzaamheid die meermalen martelende innerlijke worstelingen teweegbrengt. Het zijn deze contrasten die een voettocht naar Santiago de Compostela tegelijkertijd maken tot een zoektocht naar het binnenste van de ziel.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789085706670
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 12,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789085706670
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 12,99
Bekijk boek