> > > > > coachingskalender-2016

Aty Boers - Coachingskalender 2016

Het boek Coachingskalender 2016 van de auteur Aty Boers is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Coachingskalender 2016" is tweedehands te koop vanaf € 9,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 9,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek


Omschrijving boek
Scheur jezelf en anderen los uit denken dat vastzit. Dat is al veertien jaar het motto van de Coachingskalender. Houdt de geest soepel en levert inspiratie, zowel op het werk als thuis, serieus én met een knipoog. Dé manier om op de hoogte te blijven van nieuwe trends en beproefde inzichten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching en organisatieverandering. Ook in 2016 biedt de kalender dagelijks een uitspraak die je in beweging zet. Achter op elk blaadje vind je verrassende zienswijzen, creatieve opdrachten, speelse reflecties en inspirerende verhalen. Voor iedereen die coacht, gecoacht wordt of geen coach meer kan zien. De Coachingskalender is er niet alleen op papier Met de digitale kalender beschik je dagelijks over de actuele tekst en bovendien kun je terugbladeren in de teksten van de voorgaande periode. De digitale kalender is beschikbaar in twee vormen: * App: de spreuken elke dag op je smartphone of tablet (voor Apple en Android;niet voor Macbook) * E-mailservice: de spreuken dagelijks in je inbox In de Coachingskalender vind je een unieke code waarmee je de digitale kalender gratis kunt downloaden. Aty Boers is partner bij Valuebridge en trainer en adviseur op het gebied van mens, merk en proces. Ze schrijft de kalender samen met een team van auteurs.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789024403509
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 9,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Aty Boers
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 15,00
Tweedehands (1)
€ 12,49
Nieuw (1)
€ 16,90
Tweedehands (0)