> > > > > amsterdam-getekend-tekeningen-en-aquarellen-uit-vier-eeuwen-in-de-atlas-van-het-gemeentearchief

Bakker Boudewijn (samengesteld En Ingeleid) - Amsterdam Getekend Tekeningen En Aquarellen Uit Vier Eeuwen In De Atlas Van Het Gemeentearchief

Het boek Amsterdam Getekend Tekeningen En Aquarellen Uit Vier Eeuwen In De Atlas Van Het Gemeentearchief van de auteur Bakker Boudewijn (samengesteld En Ingeleid) is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Amsterdam Getekend Tekeningen En Aquarellen Uit Vier Eeuwen In De Atlas Van Het Gemeentearchief" is tweedehands te koop vanaf € 8,00 bij antiqbook.com.

Tweedehands (1) vanaf € 8,00 bij antiqbook.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Amsterdam Getekend Tekeningen En Aquarellen Uit Vier Eeuwen In De Atlas Van Het Gemeentearchief ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Amsterdam Getekend. Tekeningen En Aquarellen Uit Vier Eeuwen In De Atlas Van Het Gemeentearchief.

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
Martinus Nijhoff 's-Gravenhage, 1978. 23,5x25 cm. Hard cover. Ill.: Tekeningen en aquarellen. ISBN-902472161 128 blz. Gewicht: 700 gram. Very good/Stofomslag: fine. 0..
Prijs
€ 8,00
Bekijk boek