Bernard Bouwman - Syrië

Het boek Syrië van de auteur Bernard Bouwman is 3 maal gevonden, 0 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "Syrië" is tweedehands te koop vanaf € 9,00 bij Bol.com.

Tweedehands (3) vanaf € 9,00 bij Bol.com Toon 3 tweedehands boeken


Omschrijving boek
Veel buitenlandse bezoekers aan Syrië hebben dezelfde ervaring. De mensen met wie zij spreken zijn veelal goedgemutst, tot het gesprek op het internationale imago van het land komt. Bij dat onderwerp kunnen Syriërs in een grote mate van somberheid vervallen. Terwijl het land internationaal als een paria wordt behandeld, zijn de meeste inwoners vooral trots op Syrië. Zij wijzen op de historische positie van hun land als een van de grote cultuurcentra van het Midden-Oosten. Tegelijkertijd snakken veel Syriërs naar een meer open samenleving, hoewel zij ook weer bevreesd zijn voor een chaos zoals die in buurland Irak uitbrak na de verwijdering van Saddam Hussein. Internationale ontspanning zou het bewind goed uitkomen, want binnenlands staat het voor grote uitdagingen.

Bernard Bouwman studeerde geschiedenis, filosofie en internationale betrekkingen in Utrecht, Parijs, Washington DC en Oxford. Aan laatstgenoemde universiteit is hij gepromoveerd. Bouwman is correspondent voor NRC Handelsblad en de NOS in Turkije. Hij schreef eerder Landenreeks Turkije.Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Syrië ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Syrie
Syrie
Syrie

Tweedehands
We hebben 3 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789068324259
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 9,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789068324259
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 9,49
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789068324259
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 9,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Bernard Bouwman
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (5)
vanaf € 9,00
Nieuw (0)
Tweedehands (5)
vanaf € 7,00