> > > > > schatbewaarders-geschiedenis-van-het-schatboek-en-het-leven-en-werk-van-zacharis-ursinus-david-pareus-festus-hommius

Boender - Schatbewaarders. Geschiedenis Van Het Schatboek En Het Leven En Werk Van Zacharis Ursinus David Pareus Festus Hommius

Het boek Schatbewaarders. Geschiedenis Van Het Schatboek En Het Leven En Werk Van Zacharis Ursinus David Pareus Festus Hommius van de auteur Boender is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Schatbewaarders. Geschiedenis Van Het Schatboek En Het Leven En Werk Van Zacharis Ursinus David Pareus Festus Hommius" is tweedehands te koop vanaf € 12,50 bij www.derooboeken.nl.

Tweedehands (1) vanaf € 12,50 bij www.derooboeken.nl Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
www.derooboeken.nl
OmschrijvingHardcover, 125 pagina's.Het Schatboek is de bekendste verklaring van de Heidelbergse Catechismus en siert reeds eeuwen menig boekenkast. Wat is de ontstaansgeschiedenis en wie zijn de mannen achter deze door velen zo gewaardeerde catechismusverklaring?Dit Boekje geeft antwoord door op een heldere en toegankelijke manier in te gaan op het ontstaan van dit grote werk. Voor het eerst worden alle drie de personen beschreven die betrokken waren bij de totstandkoming van Het Schatboek. Zacharias Ursinus, die met zijn colleges de inhoud daarvan leverde, David Pareus, die daaruit de catechismusverklaring samenstelde en Festus Hommius, die dat werk in het Nederlands vertaald heeft. Hun inspanning heeft ervoor gezorgd dat deze schat voor ons bewaard is gebleven.Het is de wens van de uitgever dat dit boekje de lezers zal aanmoedigen om Het Schatboek zelf ter hand te nemen, zodat de inhoud daarvan aanspoort om het heil in Christus te zoeken.
Prijs
€ 12,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Boender
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Schatbewaarders

ISBN: 9789055517237


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 12,50
Tweedehands (7)
vanaf € 10,40
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 7,95
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 7,99