> > > > > worstelen-met-god-preken-over-jakob-en-paulus

A. Boer - Worstelen Met God. Preken Over Jakob En Paulus

Het boek Worstelen Met God. Preken Over Jakob En Paulus van de auteur A. Boer is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Worstelen Met God. Preken Over Jakob En Paulus" is tweedehands te koop vanaf € 15,25 bij www.derooboeken.nl.

Tweedehands (1) vanaf € 15,25 bij www.derooboeken.nl Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
www.derooboeken.nl
OmschrijvingHardcover, 131 pagina's. De preken van ds. G. Boer (1913-1973) spreken nog steeds aan. Zijn begrijpelijke stijl en geheel eigen wijze van verwoording blijven boeien. In deze bundel staan preken over het Oude en Nieuwe Testament. Jakobs worsteling met God bij Pniël en Paulus' strijd met de doorn in het vlees worden door ds. Boer heel dicht bij de hoorder en lezer gebracht. Ir. J. van der Graaf schrijft in het 'ten geleide': 'We kunnen zeggen dat die worsteling van God met een mens en van die mens met God een hoofdlijn was in de prediking van ds. Boer.... Hij daagde de gemeente altijd weer voor de rechterstoel van Christus, waar oordeel en vrijspraak plaatsvinden.
Prijs
€ 15,25
Bekijk boek


Andere populaire boeken van A. Boer
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (24)
vanaf € 4,50
Nieuw (0)
Tweedehands (13)
vanaf € 6,00
Nieuw (1)
€ 17,95
Tweedehands (9)
vanaf € 9,00