> > > > > chirurgische-historin

Boerema - Chirurgische Histori?n

Het boek Chirurgische Histori?n van de auteur Boerema is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Chirurgische Histori?n" is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com.

Tweedehands (1) vanaf bij antiqbook.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
ISBN
9023213831
   


Assen, Van Gorcum & Comp B.V. , 1976, 1ste druk. 24 x 15,8 x 0,9 cm, Paperback. 119 p.p.. Black & White images. ISBN/EAN: 9023213831. Conditie: Good, Naam vorige eigenaar voorin. Verder in goede staat . In dit boek geeft Professor Boerema in hoofdzaak zijn persoonlijke belevenissen weer tijdens de eerste 25 jaar na de tweede wereldoorlog. Ook voor de heelkunde is dit een roerige periode geweest, welke onder meer werd gekenmerkt door een aantal revolutionaire ontwikkelingen in het geneeskundige vak. De auteur laat in zijn memoires de specialistische verdieping buiten beschouwing, maar brengt in dit boek vooral zijn persoonlijke belevingen als chirurg en als mens naar voren. .
Prijs
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Boerema
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 7,35
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 19,95