> > > > > de-tranen-van-de-moordenaar

Bondoux - De Tranen Van De Moordenaar

Het boek De Tranen Van De Moordenaar van de auteur Bondoux is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "De Tranen Van De Moordenaar" is tweedehands te koop vanaf € 5,95 bij www.boekenwebsite.nl.

Tweedehands (2) vanaf € 5,95 bij www.boekenwebsite.nl Toon 2 tweedehands boeken


Omschrijving boek
Winnaar van de Prix de Sorcières 2004.
Unieke roman zonder leeftijdsgrens; anders dan alles wat u eerder gelezen hebt!

Paolo Poloverdo woont met zijn ouders op een boerderij in het onherbergzame zuiden van Chili. Angel Allegria is een moordenaar op de vlucht, op zoek naar een onderkomen. Het toeval brengt hem bij het huis van de Poloverdo's. Genadeloos doodt hij het ouderpaar, maar het kind laat hij in leven, waarom weet hij eigenlijk zelf niet. Het is het begin van een bijzondere relatie, die vreemd genoeg langzaam uitgroeit tot iets dat op affectie lijkt. De komst van een derde persoon verstoort het wankele evenwicht en zet een onomkeerbare tragedie in gang.
Deze zeer sterke, ontroerende roman laat op een bijzondere manier de ingewikkelde verhoudingen tussen goed en kwaad zien. Het boek is magnifiek geschreven: sober, aangrijpend en met een haast onderkoelde humor. Een leeservaring die u niet mag missen; een van de mooiste boeken van het jaar!

Auteur Anne-Laure Bondoux
ISBN 9789025739911
Paperback, vanaf 14 jaar
192 blz.
€ 12,50
Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
www.boekenwebsite.nl
ISBN
9789025739911
   
Soort boek
Paperback


Vertaald door P. Meeuse
Prijs
€ 5,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789025739911
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 10,50
Bekijk boek