> > > > > dominicus-dresden-leipzig-en-omgeving

Bonnie Posner,bonnie Posner,eric Strijbos - Dominicus Dresden, Leipzig En Omgeving

Het boek Dominicus Dresden, Leipzig En Omgeving van de auteur Bonnie Posner,bonnie Posner,eric Strijbos is 2 maal gevonden, 2 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Dominicus Dresden, Leipzig En Omgeving" is nieuw te koop vanaf € 7,99 bij Bol.com.

Nieuw (2) vanaf € 7,99 bij Bol.com Toon 2 nieuwe boeken


Omschrijving boek
Dit eboek is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's. Dresden is uit zijn as herrezen als een echte cultuurmetropool. Je hebt een ruime keuze aan musea en klassieke muziek van wereldniveau. Bovendien is er een bruisend alternatief uitgaansleven. Leipzig heeft een reputatie vanwege moderne kunst, maar is ook dé plek voor wie gewoon wil winkelen en genieten van de goede dingen van het leven. En voor wie de plaats al eerder bezocht heeft, is er altijd wel iets nieuws te vinden. Beide steden zijn ontspannen, ruim opgezet en hebben bijzondere natuur binnen handbereik, deels zelfs binnen de stadsgrenzen: ideaal voor wie wil wandelen of fietsen. Het oude en het jonge verleden zijn niet weggepoetst en gepleisterd, maar bepalen nog vaak de sfeer. Veel Nederlanders en Belgen verblijven in het nabijgelegen Ertsgebergte met zijn kersttradities, de unieke Sächsische Schweiz of het landelijke Oberlausitz. Ook deze gebieden krijgen daarom aandacht, met ruimte voor plaatsen als Bautzen, Freiberg en Annaberg. Eric Strijbos is reisjournalist, fotograaf en vertaler. Voor Dominicus maakte hij met fotografe Bonnie Posner vele reizen. Ook schreven zij de Dominicus-reisgids Malta en Gozo.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 2 nieuwe boeken gevonden
Dominicus Dresden, Leipzig En Omgeving

Type: E-book
ISBN: 9789025759704
Levertijd: Direct te downloaden

Aanbieder:
€ 7,99
Dominicus - Dresden, Leipzig En Omgeving

Type: Paperback
ISBN: 9789025764951
Levertijd: 1

Aanbieder:
€ 19,99