> > > > > de-bijbel-recht-doen

A. Boonstra - De Bijbel Recht Doen

Het boek De Bijbel Recht Doen van de auteur A. Boonstra is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "De Bijbel Recht Doen" is tweedehands te koop vanaf € 12,50 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 12,50 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789023904939
   
Soort boek
Paperback


Er is vandaag de dag sprake van een toenemende vervreemding van de Bijbel, ook binnen de kerken. Met name jongeren, maar ook steeds meer ouderen, kunnen vaak niet meer uit de voeten met de inhoud van de Bijbel of delen daarvan. Tegelijkertijd krijgen wij in het nieuwere bijbelonderzoek te maken met inzichten die afwijken van gangbare, klassieke opvattingen. Kan bij deze ontwikkelingen de gereformeerde belijdenis over de Bijbel als de schriftelijke openbaring van God standhouden? Dr. Loonstra komt in deze studie tot de conclusie van wel. Hij laat zien dat een deel van de vervreemding kan worden weggenomen, zonder dat het gereformeerde karakter van het verstaan van de Bijbel wordt prijsgegeven. Daarbij gaat het erom dat aan de Bijbel zelf recht wordt gedaan, als Gods levende Woord tot ons. Deze uitgave kan worden beschouwd als een vervolg op De geloofwaardigheid van de Bijbel (1994), dat veel aandacht heeft gekregen en ook heftige reacties heeft opgeroepen. De vragen die dit boek losmaakte gaven de noodzaak aan van een nadere toetsing en verheldering. De Bijbel recht doen kan echter ook zonder kennis van het voorgaande boek gelezen worden.
Prijs
€ 12,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van A. Boonstra
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 14,45
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 8,70
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 9,00