> > > > > ga-uit-in-de-wegen-en-heggen-ervaringen-van-een-evangelist

Bor - Ga Uit In De Wegen En Heggen. Ervaringen Van Een Evangelist

Het boek Ga Uit In De Wegen En Heggen. Ervaringen Van Een Evangelist van de auteur Bor is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Ga Uit In De Wegen En Heggen. Ervaringen Van Een Evangelist" is tweedehands te koop vanaf € 17,50 bij www.derooboeken.nl.

Tweedehands (1) vanaf € 17,50 bij www.derooboeken.nl Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
www.derooboeken.nl
OmschrijvingHardcover, 182 pagina's. Evangeliseren is Gods Woord verkondigen aan hen die buiten zijn. Aan mensen die vervreemd zijn van de Bijbel en die zelf niet meer naar de kerk komen. Het is de opdracht van de Heere Jezus dat de kerk naar hen toe zal gaan met de boodschap van bekering en geloof. Zo heeft Hij het Zelf verwoord in de gelijkenis van de koninklijke bruiloft: 'Ga uit in de wegen en heggen, en dwing hen in te komen, opdat Mijn huis vol worde.' In dit boek schrijft evangelist Bor uit Gent vanuit zijn jarenlange ervaring over de praktijk van het evangeliseren. Hoe hij mensen in verschillende omstandigheden - zoals op straat, in het ziekenhuis of in de gevangenis - probeert te benaderen met de boodschap van het Evangelie. Op een eenvoudige en gunnende wijze deze goede boodschap aan hun hart te leggen. Evangelist Henk Bor (1946) is sinds 1978 als evangelist werkzaam in Gent (België).
Prijs
€ 17,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Bor
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 14,90
Tweedehands (8)
vanaf € 6,00
Nieuw (0)
Tweedehands (7)
vanaf € 10,00
Nieuw (0)
Tweedehands (7)
vanaf € 6,00