> > > > > sandwiches-bruschettas-ampamp-amuses-sheila-malovany-chevallier-en-constance-brde-kubik-editions-2005-hardcover-met-stofomslag-141pp-illustr

Borde - Sandwiches Bruchetta's En Amuses

Het boek Sandwiches Bruchetta's En Amuses van de auteur Borde is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Sandwiches Bruchetta's En Amuses" is tweedehands te koop vanaf € 10,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 10,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9783938265178
   
Soort boek
Hardcover


Sandwiches staan weer op het menu! Ditmaal zijn ze nóg lekkerder dan vroeger en recepten uit alle hoeken van de wereld vullen de toch al lange lijst verder aan. Sandwiches nemen niet alleen een aparte plaats in tussen topgerechten van fijnproevers en lekkerbekken, maar ook in de gastronomie. Belegde broodjes of amuses doen het uitstekend op cocktailparty's en recepties. Laat u verrassen door de revolutionaire en vindingrijke recepten van Constance en Sheila, geïnspireerd op de tradities van Frankrijk, Italië, Zweden, Groot-Brittanië, de Verenigde Staten, Mexico, Armenië, Libanon, Noord-Afrika, Oost-Europa, enzovoort.
Prijs
€ 10,95
Bekijk boek