> > > > > rapport-der-jury-voor-den-internationalen-wedstrijd-van-sommige-fabrikaten-en-werktuigen-verbonden-aan-de-tentoonstelling-van-nationale-en-koloniale-nijverheid-te-arnhem-in-1879

Bosscha - Rapport Der Jury Voor Den Internationalen Wedstrijd Van Sommige Fabrikaten En Werktuigen Verbonden Aan De Tentoonstelling Van Nationale En Koloniale Nijverheid Te Arnhem In 1879.

Het boek Rapport Der Jury Voor Den Internationalen Wedstrijd Van Sommige Fabrikaten En Werktuigen Verbonden Aan De Tentoonstelling Van Nationale En Koloniale Nijverheid Te Arnhem In 1879. van de auteur Bosscha is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Rapport Der Jury Voor Den Internationalen Wedstrijd Van Sommige Fabrikaten En Werktuigen Verbonden Aan De Tentoonstelling Van Nationale En Koloniale Nijverheid Te Arnhem In 1879." is tweedehands te koop vanaf € 20,00 bij antiqbook.com.

Tweedehands (1) vanaf € 20,00 bij antiqbook.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
s-Gravenhage, Algemeene Landsdrukkerij. 1880. Original publisher's gray paper-covered boards, lettering frontcover, large 4to: iv, 122pp. 4 large folding plates at the rear, tables, notes &references. Firm copy.
Prijs
€ 20,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Bosscha
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.