> > > > > praktijkboek-ruimtelijke-ordening-en-externe-veiligheid

Bottelberghs - Praktijkboek Ruimtelijke Ordening En Externe Veiligheid

Het boek Praktijkboek Ruimtelijke Ordening En Externe Veiligheid van de auteur Bottelberghs is 2 maal gevonden, 1 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Praktijkboek Ruimtelijke Ordening En Externe Veiligheid" is nieuw te koop vanaf € 56,70 bij Bol.com. "Praktijkboek Ruimtelijke Ordening En Externe Veiligheid" is tweedehands te koop vanaf € 42,50 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 56,70 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (1) vanaf € 42,50 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek


Omschrijving boek
Door de vuurwerkramp in mei 2000 is in Nederland breed het besef ontstaan dat bedrijven met gevaarlijke stoffen op een zodanige afstand moeten staan van woonwijken, scholen en andere kwetsbare gebouwen, dat rampen - waar mogelijk - worden voorkomen. De wetgeving externe veiligheid die hierop gericht is, is daarom de laatste jaren uitgebreid en aangescherpt Het is nu onder meer wettelijk verplicht om in bestemmingsplannen te voldoen aan eisen op het terrein van de externe veiligheid. Die eisen gelden rond duizenden bedrijven in ons land. Ook risico's rond het transport van gevaarlijke stoffen zijn daarbij aan de orde.
Dit PRAKTIJKBOEK RUIMTELIJKE ORDENING EN EXTERNE VEILIGHEID is van belang voor ambtenaren en bestuurders die betrokken zijn bij de ruimtelijke ordening rond terreinen en gebieden waar activiteiten met gevaarlijke stoffen plaatsvinden. Dit boek is ook van belang voor bedrijven die met gevaarlijke stoffen omgaan: vastgestelde ruimtelijke plannen kunnen beperkingen opleggen aan bedrijfsactiviteiten. Ook al zijn beleid en wetgeving op dit gebied nog onderhevig aan voortgaande wijzigingen door nieuwe inzichten, toch hopen de auteurs met dit boek een bijdrage te leveren aan het overzicht van dit complexe beleidsterrein.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Praktijkboek Ruimtelijke Ordening En Externe Veiligheid

Type: Paperback
ISBN: 9789012120821
Levertijd: Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis

Aanbieder:
€ 56,70
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789012120821
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 42,50
Bekijk boek