> > > > > god-een-geschiedenis-de-zoektocht-van-de-mens-naar-de-eeuwige-waarheid

Bowker - God, Een Geschiedenis. De Zoektocht Van De Mens Naar De Eeuwige Waarheid.

Het boek God, Een Geschiedenis. De Zoektocht Van De Mens Naar De Eeuwige Waarheid. van de auteur Bowker is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "God, Een Geschiedenis. De Zoektocht Van De Mens Naar De Eeuwige Waarheid." is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com.

Tweedehands (2) vanaf bij antiqbook.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
Antwerpen/Utrecht, Standaard / Het Spectrum, 2003. 1e druk 400 pp. hardcover gebonden met stofomslag. Vanaf de Klassieke Oudheid tot in de moderne tijd hebben mensen gezocht naar God in hun zoektocht naar eeuwigheid. De Engelse godsdienstwetenschapper Bowker illustreert in dit handboek hoe goden onderweg verloren zijn geraakt, maar er ook steeds nieuwe culten bij komen. Naast een algemene inleiding worden in een historische schets over India en Oost-Azie de godsdiensten van Abraham (Jodendom, Christendom, Islam) behandeld.Rijk geillustreerd in kleur. 18,5 x 24 cm. Miniem scheurtje bovenhoek omslag. Verder in mooie staat.
Prijs
Bekijk boek
Aanbieder
antiqbook.com
Standaard Uitgeverij / Uitgeverij Het Spectrum 2002, In gebonden, harde kaft met stof omslag. In nieuw staat. 400 pp, 23 x 18 cm.
Prijs
€ 15,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Bowker
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (4)
vanaf € 15,49
Tweedehands (0)
Nieuw (3)
vanaf € 15,99
Tweedehands (0)