> > > > > werkboek-hooggevoeligheid-en-mindfulness

Carolina Bont - Werkboek Hooggevoeligheid + Mindfulness

Het boek Werkboek Hooggevoeligheid + Mindfulness van de auteur Carolina Bont is 2 maal gevonden, 1 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Werkboek Hooggevoeligheid + Mindfulness" is nieuw te koop vanaf € 20,00 bij Bol.com. "Werkboek Hooggevoeligheid + Mindfulness" is tweedehands te koop vanaf bij www.voordeelboekenonline.nl.

Nieuw (1) vanaf € 20,00 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (1) vanaf bij www.voordeelboekenonline.nl Toon 1 tweedehands boek


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Werkboek Hooggevoeligheid + Mindfulness

Type: Paperback
ISBN: 9789021565071
Levertijd: Reserveer nu

Aanbieder:
€ 20,00
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
www.voordeelboekenonline.nl
ISBN
9789021565071
   
Soort boek
Paperback


'Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness' van Carolina Bont is het langverwachte vervolg op haar eerdere bestsellers over hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit (meer dan 55.000 exemplaren verkocht). Als je hooggevoelig bent, is balans vinden in de hectiek van alledag een extra uitdaging. Dit werkboek helpt om beter om te gaan met de lastige kanten van hooggevoeligheid én optimaal de sterke kanten ervan te gebruiken. Door te oefenen met mindfulness zet je gerichte stappen op weg naar meer innerlijke rust. Zo ontstaat er ruimte om meer te vertrouwen op intuïtie en te genieten van het leven. Daarnaast leer je technieken om je weerbaarheid te vergroten. De energie-uitwisselingen met je omgeving worden duidelijker, waardoor er nieuwe levenskracht vrijkomt. Lezers over eerdere titels: 'Een goed, helder en bruikbaar boek met zinvolle tips en adviezen. Hier kun ja wat mee als hoogsensitief persoon.' 'Wat een fantastisch boek! Praktisch, herkenbaar en direct te gebruiken! Dit wordt mijn lijfboek!' 'Ik heb veel gelezen over dit onderwerp. Maar dit boek onderscheid zich van andere boeken! Erg waardevol! Ben echt enthousiast!
Prijs
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Carolina Bont
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (2)
vanaf € 12,43
Tweedehands (31)
vanaf € 8,95
Nieuw (1)
€ 15,00
Tweedehands (18)
vanaf € 9,00
Nieuw (0)
Tweedehands (14)
vanaf € 5,75