> > > > > basiscursus-windows-nt-versie-4-uk

De Boer Aljo - Basiscursus Windows Nt Versie 4 Uk

Het boek Basiscursus Windows Nt Versie 4 Uk van de auteur De Boer Aljo is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Basiscursus Windows Nt Versie 4 Uk" is tweedehands te koop vanaf € 6,00 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 6,00 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789039505168
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 6,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789039505168
   
Soort boek
Paperback


1.1 Voor wie is dit boek bestemd? Het boek Basiscursus Windows NT Workstation 4.O is bestemd voor mensen die snel met Windows Nt Workstation 4.O aan de slag willen. Er wordt gedacht aan cursisten, maar ook aan mensen die op eigen gelegenheid met het programmapakket in korte tijd iets bruikbaar willen maken. Er wordt verondersteld dat de lezer van dit boek beschikt over een computer waarop Windows Nt correct is geïnstalleerd en dat hij of zij enige ervaring heeft met DOS of Windows. 1.2 Wat vindt u in dit boek? Dit boek is in de eerste plaats een leerboek, maar u zult het ook als naslagwerk kunnen gebruiken. De belangrijkse onderwerpen worden uitvoerig behandeld, terwijl voorzieningen die voor de beginnende gebruiker van minder belang zijn, slechts kort worden besproken of zelfs ongenoemd blijven. In hoofdstuk 2 wordt kort uiteengezet wat Windows is en hoe het programmapakket met computerbestanden omgaat. Het leren werken met Windows NT wordt in de hoofdstukken 3 tot en met 7 verschille
Prijs
€ 6,00
Bekijk boek