> > > > > tottientellen

Clara Brinkgreve - Tottientellen

Het boek Tottientellen van de auteur Clara Brinkgreve is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Tottientellen" is nieuw te koop vanaf € 15,00 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 15,00 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek


Omschrijving boek
Een bonte reeks etsen met verschillende dieren. Ze kruipen, lopen, hippen, zwemmen of kijken zomaar wat rond, een enkeling alleen, de anderen samen. Soms doet de stijl denken aan een Japanse inkttekening, dan weer lijken de dieren uit hout gesneden. Toch vormen de tien afbeeldingen een vrolijke eenheid en is de techniek, die Clara Brinkgreve hier zo verrassend hanteert, een en dezelfde. De dieren zijn met suikerwater getekend op de etsplaat met rietpen en penseel, en vervolgens zijn de blootgelegde lijnen diep in de plaat geëtst. De sprekende kleuren waarin ze gedrukt zijn geven de dieren sfeer en omgeving. De robuuste geëtste cijfers van 1 tot 10 die de dieren grafisch begeleiden, voorziet het geheel van een extra laag, evenals de korte toegevoegde rijmpjes die elk een klein verhaal vertellen. Een bijzonder boek, om te kijken, te tellen en (voor) te lezen. Over de auteur: Clara Brinkgreve is historicus, auteur en curator van historische tentoonstellingen, o.a. in het Frans Halsmuseum en Amsterdam Museum


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Tottientellen ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Tot Tien Tellen

Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Tottientellen

Type: Paperback
ISBN: 9789061007104
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Aanbieder:
€ 15,00


Andere populaire boeken van Clara Brinkgreve
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.