> > > > > de-ringvechter

Arie Van Driel - De Ringvechter

Het boek De Ringvechter van de auteur Arie Van Driel is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "De Ringvechter" is tweedehands te koop vanaf € 18,35 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 18,35 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek


Omschrijving boek
Jarenlang bleken de kickboksers uit Thailand, de bakermat van deze sport, niet te verslaan. Inmiddels is die rangorde drastisch veranderd, en zijn het nu de Nederlanders, en een Belg, die het internationale kickboksen regeren.

Voor het rijk geïllustreerde boek De Ringvechter sprak journalist/auteur Arie van Driel met negen bekende en minder bekende Thaiboksers en drie trainers. Dat leverde stuk voor stuk boeiende interviews op.

Op openhartige wijze spraken vechtsporters en coaches onder meer over zichzelf en hun qua populariteit sterk groeiende sport, over hoogte- en dieptepunten, hun avonturen, emoties en vooroordelen.

Het boek De Ringvechter biedt, kortom, een indringende blik in een intrigerende wereld.

De hoofdrolspelers in De Ringvechter:

Gökhan Saki: ‘Turken zijn harde werkers, doorzetters’

Ramon Dekkers: ‘Met één arm win ik ook wel van die jongen’

Adnan Kaplan: ‘Ik moet de wind voelen, kicken vind ik dat’

Ayad el Aissati: ‘Mijn broer Abdul, hij is mijn grote voorbeeld’

Krista Fleming: ‘Zo zie je maar, ik maak hele speciale dingen mee’

Murat Direkci: ‘Toen kwam dat telefoontje: Ercan is verongelukt’

Fred Royers: ‘Als ik moe ben, is mijn tegenstander overleden’

Mustafa Dede: ‘Overal waar teveel geloof in zit, is niet goed’

Jan Pasztjerik: ‘Ik geef geen warmte, ik geef haat’

Perry Ubeda: ‘In één keer was ik God in Nijmegen’

Chantal Glimmerveen: ‘Ik heb heel lang het ideale plaatje voor ogen gehad’

Hans Pasztjerik: ‘Mijn tatoeages zijn mijn kunstschatten’Een kleine greep uit de reacties van de hoofdrolspelers:Fred Royers: ‘Ik ben trots op de manier waarop mijn verhaal in het boek wordt verteld.’

Perry Ubema: ‘Een geweldig boek.’

Ramon Dekkers: ‘Het is een heel mooi boek geworden, met ook nog eens een heel mooi verhaal over mezelf.’DE RINGVECHTER – Twaalf Helden. Twaalf Verhalen.

Auteur: Arie van Driel. Foto’s: Desirée Verstege. Uitgever: DiGi-Driel Biografie. Pagina’s: 156. ISBN: 978-90-816044-1-3. NUR: 303. Prijs: 13,50 euroGevonden bookcovers


De auteur van dit boek
Arie Van Driel


Profiel van Arie Van Driel
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789081604413
   
Soort boek
Paperback


Jarenlang bleken de kickboksers uit Thailand, de bakermat van deze sport, niet te verslaan. Inmiddels is die rangorde drastisch veranderd, en zijn het nu de Nederlanders, en een Belg, die het internationale kickboksen regeren. <br /><br />Voor het rijk geïllustreerde boek De Ringvechter sprak journalist/auteur Arie van Driel met negen bekende en minder bekende Thaiboksers en drie trainers. Dat leverde stuk voor stuk boeiende interviews op.<br /><br />Op openhartige wijze spraken vechtsporters en coaches onder meer over zichzelf en hun qua populariteit sterk groeiende sport, over hoogte- en dieptepunten, hun avonturen, emoties en vooroordelen. <br /><br />Het boek De Ringvechter biedt, kortom, een indringende blik in een intrigerende wereld.<br /><br />De hoofdrolspelers in De Ringvechter: <br /><br />Gökhan Saki: Turken zijn harde werkers, doorzetters<br /><br />Ramon Dekkers: Met één arm win ik ook wel van die jongen<br /><br />Adnan Kaplan: Ik moet de wind voelen, kicken vind ik dat<br /><br />Ayad el Aissati: Mijn broer Abdul, hij is mijn grote voorbeeld<br /><br />Krista Fleming: Zo zie je maar, ik maak hele speciale dingen mee<br /><br />Murat Direkci: Toen kwam dat telefoontje: Ercan is verongelukt<br /><br />Fred Royers: Als ik moe ben, is mijn tegenstander overleden<br /><br />Mustafa Dede: Overal waar teveel geloof in zit, is niet goed<br /><br />Jan Pasztjerik: Ik geef geen warmte, ik geef haat<br /><br />Perry Ubeda: In één keer was ik God in Nijmegen<br /><br />Chantal Glimmerveen: Ik heb heel lang het ideale plaatje voor ogen gehad<br /><br />Hans Pasztjerik: Mijn tatoeages zijn mijn kunstschatten<br /><br /> <br /><br />Een kleine greep uit de reacties van de hoofdrolspelers:<br /><br /> <br /><br />Fred Royers: Ik ben trots op de manier waarop mijn verhaal in het boek wordt verteld.<br /><br />Perry Ubema: Een geweldig boek.<br /><br />Ramon Dekkers: Het is een heel mooi boek geworden, met ook nog eens een heel mooi verhaal over mezelf.<br /><br /> <br /><br />DE RINGVECHTER Twaalf Helden. Twaalf Verhalen.<br /><br />Auteur: Arie van Driel. Fotos: Desirée Verstege. Uitgever: DiGi-Driel Biografie. Paginas: 156. ISBN: 978-90-816044-1-3. NUR: 303. Prijs: 13,50 euro <br />
Prijs
€ 18,35
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Arie Van Driel
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Vlinder

ISBN: 9789492212153


Bekijk boek

Nieuw (2)
vanaf € 3,99
Tweedehands (0)
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
Nieuw (1)
€ 13,50
Tweedehands (0)