> > > > > black-rose-59-bericht-vol-dreiging-vermist-in-de-nacht

Elizabeth Heiter,carla Cassidy - Black Rose 59 - Bericht Vol Dreiging ; Vermist In De Nacht

Het boek Black Rose 59 - Bericht Vol Dreiging ; Vermist In De Nacht van de auteur Elizabeth Heiter,carla Cassidy is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Black Rose 59 - Bericht Vol Dreiging ; Vermist In De Nacht" is nieuw te koop vanaf € 6,99 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 6,99 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek


Omschrijving boek
(1) BERICHT VOL DREIGING Nadat hun leven door bruut geweld totaal overhoop was gegooid, deden de drie vrienden Ella, Scott en Maggie elkaar een belofte: ze zullen alle drie bij de FBI gaan werken om geweld te bestrijden én te zorgen dat de dader gepakt wordt. Deel 3 FBI-agent Maggie was ooit het eerste slachtoffer van een serieverkrachter. Nu, precies tien jaar later, is de dader nog steeds niet gepakt. Dan krijgt ze een brief met de tekst: 'Ik kom thuis voor onze gedenkdag.' Meteen weet ze dat híj het is. Tot haar opluchting wordt Grant Larkins op de zaak gezet, want niemand zal beter zijn best doen om haar te beschermen dan hij, weet ze. Vooral omdat er sinds kort iets moois tussen hen lijkt op te bloeien. Wat ze niet weet, is dat ook Grant in groot gevaar verkeert... (2) VERMIST IN DE NACHT Drie half opgedronken glazen melk en een omgevallen stoel: het laatste spoor van de familie Connelly nadat ze plotseling in de nacht zijn verdwenen. Gabriel Blankenship, die de leiding heeft bij het onderzoek naar de vermissing van het gezin, wordt steeds wanhopiger wanneer de zaak een mysterie blijft. Gelukkig krijgt hij hulp van de mooie Marlena, de manager van de B&B van de familie. Maar dan wordt ook háár leven bedreigd... Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Black Rose 59 - Bericht Vol Dreiging ; Vermist In De Nacht

Type: E-book
ISBN: 9789402517439
Levertijd: Direct te downloaden

Aanbieder:
€ 6,99


Andere populaire boeken van Elizabeth Heiter,carla Cassidy
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 6,99
Tweedehands (0)