> > > > > verborgen-erfgoed

Danny Elia - Verborgen Erfgoed

Het boek Verborgen Erfgoed van de auteur Danny Elia is 2 maal gevonden, 1 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Verborgen Erfgoed" is nieuw te koop vanaf € 20,90 bij Bol.com. "Verborgen Erfgoed" is tweedehands te koop vanaf € 16,95 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 20,90 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (1) vanaf € 16,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek


Omschrijving boek
Max Ruegard is programmeur bij een groot bedrijf en emotioneel herstellende van een aantal aangrijpende gebeurtenissen die twee jaar geleden in zijn leven hebben plaatsgevonden.
In een kort tijdsbestek vinden alle vrienden van Max' vader uit diens tijd in het voormalige Nederlands-Indië de dood door - zo lijkt het - ongelukkige toevalligheden. Max en zijn goede vriend van de Amsterdamse recherche, Lex Siebrandt, denken echter dat er meer achter zit en gaan op onderzoek uit. Tijdens hun onderzoek achtervolgt een zwarte geschiedenis uit het duistere verleden van Max' vader de mannen op een angstaanjagende en levensbedreigende manier. Iedereen die méér zou kunnen weten over de geheimzinnige gebeurtenis die zich in een ver verleden in de vriendengroep heeft afgespeeld, zwijgt als het graf.
Wanneer mystieke Indische krachten in dit dodelijke spel een beslissende rol opeisen, worden de moed en het doorzettingsvermogen van Max en Lex flink op de proef gesteld.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Verborgen Erfgoed

Type: Paperback
ISBN: 9789051796827
Levertijd: 10 werkdagen

Aanbieder:
€ 20,90
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789051796827
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 16,95
Bekijk boek