> > > > > de-welvarende-periferie-beschouwingen-over-infrastructuur-economie-en-het-mozaiek-van-functies-in-noord-en-oost-nederland

Elerie, H. Ea. - De Welvarende Periferie. Beschouwingen Over Infrastructuur , Economie En Het Mozaiek Van Functies In Noord En Oost Nederland

Het boek De Welvarende Periferie. Beschouwingen Over Infrastructuur , Economie En Het Mozaiek Van Functies In Noord En Oost Nederland van de auteur Elerie, H. Ea. is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "De Welvarende Periferie. Beschouwingen Over Infrastructuur , Economie En Het Mozaiek Van Functies In Noord En Oost Nederland" is tweedehands te koop vanaf € 4,90 bij antiqbook.com.

Tweedehands (2) vanaf € 4,90 bij antiqbook.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
ISBN
905028115
   


Groningen, Regio PRojekt Uitgevers, gebonden, 100 pp., 1998 (eerste druk), porto 3,95 euro NL, ISBN 905028115, x in zeer goede staat.
Prijs
€ 4,90
Bekijk boek
Aanbieder
antiqbook.com
Groningen, Regio Project. 1998, First Edition. (ISBN: 905028115x) Gebonden. 101p.. Goed.
Prijs
€ 7,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Elerie, H. Ea.
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.