Elena Schutjes,elena Schutjens - Hopla - Klei Je Mee

Het boek Hopla - Klei Je Mee van de auteur Elena Schutjes,elena Schutjens is 2 maal gevonden, 1 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Hopla - Klei Je Mee" is nieuw te koop vanaf € 19,99 bij Bol.com. "Hopla - Klei Je Mee" is tweedehands te koop vanaf € 6,95 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 19,99 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (1) vanaf € 6,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek


Omschrijving boek
Woef moet in bad. Maar hij wil niet. Hij rent ervandoor. Help jij Hopla om Woef terug te vinden? Dankzij de bijgeleverde plasticine en de duidelijke picto's kan de kleuter het verhaal zelf afmaken. Hij leert eenvoudige vormen kneden, plakken en van het blad weghalen. Bak nieuwe pannenkoeken, maak een ijsje, geef de aapjes een staart, maak een voetbal en scoor, zorg voor tralies in de kooi ... Kortom, kneed, plak en begin opnieuw! De 4 kleuren (rood-groen-geel-blauw) zorgen voor uren kneedplezier. De eenvoudige instrucites geven enkele tips. Klei je mee? is ook een leuk voorleesboek!


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Hopla - Klei Je Mee

Type: Hardcover
ISBN: 9789031731756
Levertijd: 2

Aanbieder:
€ 19,99
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789031731756
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 6,95
Bekijk boek