> > > > > dinsdag

Elvis / Bael, Nicole Van Peeters - Dinsdag

Het boek Dinsdag van de auteur Elvis / Bael, Nicole Van Peeters is 4 maal gevonden, 0 maal nieuw en 4 maal tweedehands. "Dinsdag" is tweedehands te koop vanaf € 5,99 bij www.boekenkraam.nl.

Tweedehands (4) vanaf € 5,99 bij www.boekenkraam.nl Toon 4 tweedehands boeken


Omschrijving boek
Dinsdag beschrijft een dag uit het leven van een oude man die nergens spijt van heeft, of beter: het nooit tot spijt heeft laten komen. Terwijl de wereld voor zijn ogen veranderde, heeft hij zijn leven genomen zoals het kwam. Hij denkt terug aan zijn bestaan als huurling, drinker, verkrachter, gevechtspiloot, apendoder, rokkenjager en vrachtwagenchauffeur. En aan zijn twee liefdes, die hij te vroeg naar het graf heeft moeten dragen. Ondertussen probeert hij het meisje van de Brusselse sociale dienst om de tuin te leiden, want op zijn vrijheid wil hij geen millimeter inleveren. Elvis Peeters schrijft zijn boeken samen met Nicole Van Bael. Van Wij (2009), zijn roman over acht adolescenten, werden 10.000 exemplaren verkocht. Eerder maakte hij indruk met De ontelbaren (2005). De roman werd genomineerd voor de Libris Literatuurprijs. Over Wij: ‘Een genadeloos actueel portret.’ ***** Het Parool ‘Wij intensiveert de waarneming, verruimt de blik en biedt het beste wat je van literatuur mag verwachten.’ ***** De Volkskrant


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Dinsdag ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Dinsdag

Tweedehands
We hebben 4 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
www.boekenkraam.nl
ISBN
9789057595158
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 5,99
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789057595158
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 10,25
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789057595158
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 11,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789057595158
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 12,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Elvis / Bael, Nicole Van Peeters
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.