Ellen Steffens,estrella Meijs,ellen Steffens - Die Baan Is Voor Mij!

Het boek Die Baan Is Voor Mij! van de auteur Ellen Steffens,estrella Meijs,ellen Steffens is 4 maal gevonden, 1 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "Die Baan Is Voor Mij!" is nieuw te koop vanaf € 14,95 bij Bol.com. "Die Baan Is Voor Mij!" is tweedehands te koop vanaf € 10,50 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 14,95 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (3) vanaf € 10,50 bij Bol.com Toon 3 tweedehands boeken


Omschrijving boek
Succesvol solliciteren begint bij een goede voorbereiding. Onderzoek toont aan dat 70% van de mensen slecht voorbereid solliciteert. Je vergroot je kansen dus aanzienlijk door je wel goed voor te bereiden en de juiste acties te ondernemen. Dit boek behandelt de belangrijkste aspecten van solliciteren en profileren. We hebben deze methode de afgelopen jaren ingezet en geoptimaliseerd, en de resultaten bewijzen de effectiviteit. In een tijd waarin employability en inzetbaarheid steeds belangrijker worden, zijn de vaardigheden om te solliciteren en je te profileren van cruciaal belang. Door de veranderde wetgeving en rechten van werknemers is een baan voor het leven veranderd in een leven vol banen. Succesvol solliciteren hoort hierbij en geeft je de kans je loopbaan effectief te beïnvloeden. Dit boek biedt je kort en krachtig de handvatten om een nieuwe baan te vinden of een carrièrestap te maken. Uiteraard komt de 'technische' kant van solliciteren zoals het cv, de brief en vacatureanalyse aan de orde. Daarnaast besteden we aandacht aan personal branding, netwerken en andere onderwerpen die nauw samenhangen met solliciteren. Neem de juiste stappen, ga goed voorbereid de arbeidsmarkt op en vind de baan die je wil!


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Die Baan Is Voor Mij!

Type: Hardcover
ISBN: 9789058716583
Levertijd: Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis

Aanbieder:
€ 14,95
Tweedehands
We hebben 3 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789058716583
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 10,50
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789058716583
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 12,50
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789058716583
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 12,99
Bekijk boek