> > > > > alles-wat-je-wilt-weten-over-het-circus-en-nog-veel-meer

Ellen De Roos,gaby Kuijpers,natalie Van Der Horst - Alles Wat Je Wilt Weten Over Het Circus (en Nog Veel Meer!)

Het boek Alles Wat Je Wilt Weten Over Het Circus (en Nog Veel Meer!) van de auteur Ellen De Roos,gaby Kuijpers,natalie Van Der Horst is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Alles Wat Je Wilt Weten Over Het Circus (en Nog Veel Meer!)" is tweedehands te koop vanaf € 12,49 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 12,49 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken


Omschrijving boek
Wat is circusbloed? en Waar laat het circus alle dierenpoep? Circus is romantiek, magie, spanning en sensatie! Wapperende vlaggen op de tent en fonkelende lichtjes lokken het publiek naar het circus. De prachtige voorstellingen met paarden, acrobaten, clowns en roofdieren doen ieders bloed sneller stromen.
Maar wat komt er allemaal kijken bij het leven en werken in het circus? Want Hoe word je acrobaat? Kun je alle dieren kunstjes leren?
Gaan circuskinderen ook naar school of naar voetbaltraining?
Dit vrolijke voorleesboek geeft antwoord op ruim 130 vragen. Alle aspecten van het circus komen duidelijk gerangschikt per onderwerp aan de orde en zijn makkelijk te vinden via de index.Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789000307463
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 12,49
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789000307463
   
Soort boek
Hardcover


Wat is circusbloed? en Waar laat het circus alle dierenpoep? Circus is romantiek, magie, spanning en sensatie! Wapperende vlaggen op de tent en fonkelende lichtjes lokken het publiek naar het circus. De prachtige voorstellingen met paarden, acrobaten, clowns en roofdieren doen ieders bloed sneller stromen. <br /><br />Maar wat komt er allemaal kijken bij het leven en werken in het circus? Want Hoe word je acrobaat? Kun je alle dieren kunstjes leren? <br /><br />Gaan circuskinderen ook naar school of naar voetbaltraining?<br /><br />Dit vrolijke voorleesboek geeft antwoord op ruim 130 vragen. Alle aspecten van het circus komen duidelijk gerangschikt per onderwerp aan de orde en zijn makkelijk te vinden via de index.
Prijs
€ 19,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Ellen De Roos,gaby Kuijpers,natalie Van Der Horst
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 19,25
Tweedehands (5)
vanaf € 7,99